Wayne világa.
Paramount Pictures

Rémálom volt leforgatni a filmtörténelem egyik legviccesebb jelenetét – ez volt az oka

A Mike Myers fémjelezte Wayne világa című mozi ikonikus jelenetét közel sem volt olyan jó móka leforgatni, mint azt elsőre gondolnánk.


A Wayne világa című film igen megosztó: sokan szabályosan rajonganak érte, azonban egyesek olyan fárasztónak tartják, hogy legszívesebben kifutnának a világból. A mozi forgatásáról kiszivárgott információk azonban közel sem ilyen viccesek.

A pletykák szerint Myerssel kifejezetten nehéz volt együtt dolgozni, sőt a film direktora, Penelope Spheeris is érdekes dolgokat mesélt a színészről, és a munkálatokról egyaránt.

Ez is érdekelhet: Ezzel a színésszel utált együtt dolgozni Julia Roberts

A rendező szerint a mozi legendás jelenete – amikor Wayne, Garth és néhány haverjuk kocsikáznak, miközben a Queen Bohemian Rhapsody című dalára, headbangelnek és tátognak – óriási nehézségek és feszültségek árán készült el.

Külön érdekesség, hogy Myersnek komoly energiákat kellett megmozgatnia annak érdekében, hogy a brit együttes legendás dala bekerülhessen a filmbe.

Utálták csinálni. Utálták, hogy a fejüket verik a kocsiban. Fájt. Ezek a srácok nem voltak hozzászokva ehhez. Nem voltak elég erősek az izmok a nyakukban, és nagyon fájt nekik. Elkezdtek Advil-t kérni a forgatáson. A legrosszabb az volt, hogy Mike azt mondta, hogy nem csak fáj, de nem is vicces

– mondta Penelope Spheeris a jelenetről.

Forrás: Slash Film


A figyelmetekbe ajánljuk