julia roberts

Ezzel a színésszel utált együtt dolgozni Julia Roberts

Julia Roberts kitálalt legkellemetlenebb filmes élményéről.


Hollywood a 20. század végén jelentős változáson ment keresztül, a filmcsillagok uralták a médiát. Az új évezredhez közeledve ez egyre intenzívebbé vált. A közönség olyan sztárokkal találta szembe magát, mint Tom Cruise, Jim Carrey, Brad Pitt, Johnny Depp és Julia Roberts, akiknek neve már önmagában garancia volt a sikerre.

Ez is érdekelhet: 5 emlékezetes pillanat, amikor a világsztárok csúnyán egymásnak estek

Bár Roberts a nyolcvanas évek vége felé már az iparban tevékenykedett, igazi átütő sikert csak a kilencvenes évek végén ért el. A Micsoda nő című film 1990-es megjelenésével egy csapásra világsztárrá vált. A Richard Gere mellett játszott bájos szerepének köszönhetően még Oscar-díjra is jelölték a legjobb női főszereplő kategóriában.

A berobbanása után Hollywood is megpróbált profitálni a sikeréből, és számos remek munka várt rá.

A sikertörténetek mellett azonban Roberts kénytelen volt elviselni az egyik legkevésbé élvezetes együttműködését, amikor az 1994-es A zűr bajjal jár című filmben Nick Noltéval dolgozott együtt. A két színész nehezen jött ki egymással.

Olvasd el ezt is! Julia Roberts 55 éves lett – 10 érdekesség a 30 millió dolláros mosolyú sztárról

Attól a pillanattól kezdve, hogy megismertem, eléggé megnehezítettük egymás dolgát, és természetesen egymás idegeire mentünk. Bár tud teljesen elbűvölő és nagyon kedves lenni, olykor undorító is. Utálni fog, amiért ezt mondom, de mindent megtesz azért, hogy taszítsa az embereket

– nyilatkozta Roberts.

Nolte sem volt túlságosan oda Robertsért, bár később elismerte hibáit:

Abszurd volt, amin keresztülmentünk. Részben az én hibám volt, de egy kicsit az övé is. Julia a forgatás elején férjhez ment, és ez egyike volt azoknak a dolgoknak, amiért rosszul közelítettem meg a dolgot.


    A figyelmetekbe ajánljuk