Julia Roberts és Nick Nolte
Walt Disney Studios Motion Pictures

5 emlékezetes pillanat, amikor a világsztárok csúnyán egymásnak estek

Akármennyire is nehéz elfogadni, a hírességek is csak emberek, és az emberek gyakran összevesznek egymással. Természetesen amikor egy celeb nyilvánosan összetűzésbe keveredik egy másik ismert személlyel, annak óriási visszhangja van. Ennek apropóján az alábbi cikkben öt olyan esetet mutatunk be, amikor két világsztár nagyon csúnyán összebalhézott egymással.


Taylor Swift vs. Kanye West

A poptörténelem egyik legfurcsább momentuma vitathatatlanul az volt, amikor Kanye West 2009-ben félbeszakította Taylor Swift köszönőbeszédét az MTV Video Music Awardson. A két híresség ezután kibékült, sőt 2015-ben egy közös dalt is ki akartak adni, ám a projekt olyannyira nem jött össze, hogy egy évvel később West egy dalában leírta, hogy Swiftet lényegében ő tette híressé.

Swift a 2016-os American Music Awards-on alaposan beleszállt a rapperbe, és azzal vádolta Westet, hogy aláássa a sikerét.

A sztori azonban tartogatott még egy csavart, ugyanis Kanye akkori felesége, Kim Kardashian különböző videókban azt próbálta bizonygatni, hogy Swift maga hagyta jóvá az őt ócsároló dalszöveget.

Elton John vs. Madonna

Elton John és Madonna sosem kedvelték egymást túlságosan, de egy 2012-es, Golden Globe-díjátadó előtti incidens új szintre emelte a konfliktust.

Egy Carson Dalynak adott interjú során Johnt arról kérdezték, hogy kinek van a legnagyobb esélye a „Legjobb betétdal” kategóriájának megnyerésére. Amikor Madonna neve felmerült, az Oscar-díjas énekes azt mondta, hogy „ku…ra semmi esélye nincs a győzelemre”.

Madonna az előbbi, meglehetősen durva mondatra csupán annyit felelt, hogy ezek nagyon harcias szavak.

Az este folyamán aztán a valaha volt egyik legsikeresebb popénekesnő meg is nyerte a díjat.

Ez is érdekelhet: A világhírű színésznő szerint Brad Pitt bosszúból rúgatta ki őt a Harcosok klubjából

Katy Perry vs. Taylor Swift

Katy Perry és a listán már korábban is szereplő Taylor Swift a 2000-es évek végén kifejezetten jó viszonyban voltak, azonban egy furcsa, üzleti konfliktus okán hirtelen megromlott a kapcsolatuk.

Gyakorlatilag szabotálni akarta az egész arénaturnémat. Megpróbált egy csomó embert felbérelni alólam. Én pedig meglepően nem vagyok konfrontatív – el sem hinnéd, mennyire utálom a konfliktusokat. Úgyhogy most kerülnöm kell őt. Ez kínos, és nem szeretem

– mondta Swift a Rolling Stone-nak.

Swift azonban mégiscsak odavágott egyet Perrynek, mivel 2014-ben megjelentette a Bad Blood című dalt, ami elég egyértelműen neki lett címezve.

Ezután nagyon úgy tűnt, hogy Perry szívesen rendezné a konfliktust, az Entertainment Weeklynek azt mondta, hogy amikor „a nők összefognak, és úgy döntenek, hogy egyesülnek, akkor ez a világ jobb hely lesz".

Nagyon úgy tűnik, hogy Perry nem gondolta túl komolyan az előbb leírtakat, mert nem sokkal az interjú után megjelentette a Swish, Swish című Swiftről írt dalát.

David Letterman vs. Jay Leno

Amikor Johnny Carson 1992-ben bejelentette, hogy elhagyja az NBC „The Tonight Show" című műsorát, a legtöbben úgy gondolták, hogy egyértelműen David Letterman lesz az utódja, aki a „Late Night With David Letterman" című műsort vezette ugyanezen a csatornán. Ehelyett azonban az NBC nagy meglepetésre Jay Lenónak adta a műsort, aki abban az időben egy elismert komikus volt, de közel sem volt akkora tapasztalata mint Lettermannak.

David Lettermant minden bizonnyal rosszul érintette a döntés, és egy interjú során azt mondta, hogy Leno az egyik legviccesebb és egyben legbizonytalanabb ember, akit ismer.

Ez a mondat hosszú évekre megpecsételte a két férfi kapcsolatát, ám a pletykák szerint az elmúlt időszakban rendezték a viszonyukat.

Julia Roberts vs. Nick Nolte

Az 1994-es Zűr bajjal jár forgatása során Julia Roberts és Nick Nolte állítólag annyira utálták egymást, hogy külön kellett forgatniuk a jeleneteiket, és dublőröket használtak a romantikus snittekhez.

A New York Timesnak adott interjújában Roberts így nyilatkozott a Noltéval való kapcsolatáról:

Attól a pillanattól kezdve, hogy találkoztam vele, valahogy megnehezítettük egymás dolgát, és természetesen egymás idegeire mentünk.

Tuti ami tuti, Roberts hozzátette, hogy miközben Nolte elbűvölő és nagyon kedves tud lenni, ugyanakkor undorító módon is tud viselkedni.

Nolte így válaszolt Roberts megjegyzésére:

Nem szép dolog valakit „undorítónak" nevezni. De ő nem egy kedves ember. Ezt mindenki tudja.

Forrás: Insider

A figyelmetekbe ajánljuk