Vilmos herceg.

Vilmos herceg csak emiatt hajlandó megszegni a királyi szelfitilalmat

Ha az ember a királyi család tagja, számos szabályt be kell tartania – legyen szó arról, hogyan lépdel le a lépcsőn a nyilvánosság előtt, vagy arról, hogy turné közben kerül bizonyos ételeket, de a szelfikészítés is szigorúan meg van tiltva.


Vilmos herceg rendszeresen felrúgja a királyi szabályokat. Akár az esküvői hagyományokkal való szembeszegülésről van szó, akár arról, hogy mindig gondoskodik arról, hogy a családja együtt maradjon, amikor repülnek, Cambridge hercege gyakran fittyet hány a királyi szabálykönyvre.

Vilmos nemrégiben újabb szabályt szegett meg: nem tartotta be a szigorú szelfitilalmat.

A múltban a királyi családtagok tartózkodtak attól, hogy a rajongókkal és a jókívánságtevőkkel fotózkodjanak, de a közösségi médiát nemrég elárasztották a hercegről készült képek, miután a The Big Issue nevű hajléktalanokat segítő magazin számára végzett titkos jótékonysági munkát.

Vilmost Londonban látták, amint a magazin példányait árulja, és sokan az Instagramon osztották meg szelfijüket a királyi családtaggal.

A nyilvánossággal való fotózkodást állítólag a királynő nem nézi jó szemmel, Meghan Markle pedig 2017-ben egyszer azt mondta a rajongóknak, hogy nem szabad szelfizniük.

Ugyanebben az időben a Buckingham-palota egyik kerti partijának vendége az Insidernek elmondta, hogy a résztvevőket figyelmeztették a tilalomról, mivel a palota illetékesei tiszteletlenségnek tartják a szelfizést.

A forrás ezt mondta:

Az egyetlen dolog, amiről sokat beszéltek, az az volt, hogy ne készítsünk szelfiket, mivel nem akarják, hogy az emberek hátat fordítsanak a királyi családnak és a királynőnek. Ez nagyon fontos volt számukra. Nem fordíthatsz hátat a királyi családnak, és nem mehetsz oda hozzájuk beszélgetni.

Victoria Arbiter királyi kommentátor azt is hozzátette, hogy a királyi család inkább a személyes interakciót preferálja, aminek főleg biztonsági okai vannak.

De akkor, hogyan sikerült az embereknek szelfit készíteniük Vilmossal?

A The Big Issue a herceg titkos munkájáról szóló tudósításában arról számolt be, hogy Vilmos egy feltétellel engedélyezte a fotózást: ha támogatják a jótékonysági törekvéseit.

A jelenlévők ezt írták:

Sokan szeretnének kezet fogni, szelfit készíteni és beszélgetni, amit Vilmos meg is enged – persze csak akkor, ha megveszik a magazint.

Forrás: Marie Claire UK

A figyelmetekbe ajánljuk