Vilmos és Katalin nevetnek.

Nem akárkivel fog együtt bulizni Vilmos herceg és Katalin hercegné

Egy filmbemutató már önmagában is elég izgalmas rendezvény, de a buli akkor hág csak igazán a tetőfokára, amikor néhány magas rangú királyi családtag is részt vesz az eseményen.


Most csütörtökön, amikor a tervek szerint Cambridge hercege és hercegnéje Tom Cruise mellett lép a vörös szőnyegre a Top Gun: Maverick című film londoni premierjén, a sajtó várhatóan megvadul.

A hangulatra minden bizonnyal nem lesz panasz, hiszen Vilmos – aki képzett RAF- helikopterpilóta – nagy rajongója az eredeti, 1986-os Top Gun-filmnek.

Katalin és Vilmos természetesen találkoznak és időt töltenek majd a jelenlévő szereplőkkel – köztük magával a főszereplővel, Tom Cruisessal is –, akikkel korábban már más rendezvényeken is összefutottak.

Az a hír járja, hogy a filmben Mavericket alakító híres színész április elején meghívta a királyi párt a mozi privát vetítésére.

Külön érdekesség, hogy több évtizeddel ezelőtt többek között Fülöp hercegnek és Diána hercegnének is volt szerencséje megismerkedni a ma már veteránnak számító filmsztárral.

A Top Gun: Maverick című film – számos, Covid miatti halasztás után – május 26-án kerül a magyar mozikba.

Forrás: Marie Claire UK


A figyelmetekbe ajánljuk