Vilmosék is az USA-ba mennek, hogy sikeresebb legyenek Harryéknél?

Vilmosék is az USA-ba mennek, hogy sikeresebb legyenek Harryéknél?

Két évvel azután, hogy Harryék távoztak az Egyesült Királyságból, Cambridge hercege és hercegnéje is célba vette az Egyesült Államokat, és egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a tengerentúlon, ami egy királyi szakértő szerint hátrány lehet a sussexi herceg és hercegné számára.


A királyi szakértő, Omid Scobie úgy véli, hogy testvérek között komoly versengés áll. Az évek óta tartó viszály valós lehet közöttük.

Vilmos herceg pedig nemrég jelentette be, hogy amerikai körútra indul, amelyet idén decemberre terveznek. A látogatás során a 40 éves herceg Bostonban átadja az évente odaítélt Earthshot-díjat is.

Ez lesz az első látogatása az Egyesült Államokban 2014 óta. Omid pedig úgy véli, hogy az amerikai látogatás tervei a népszerűségének növelése érdekében miatt lett megszervezve, mivel Harry és Meghan Archewell Alapítványa óriási hangsúlyt kapott a tengerentúlon.

Kíváncsi voltam, hogy egy kis versengés a bátyjával is benne van-e a dologban. Lehet, hogy Harry népszerűsége Nagy-Britanniában hanyatlik, de az Egyesült Államokban az Archewell Alapítvány hatalmas figyelmet kapott a jótékonysági erőfeszítései és kampányai miatt. Forbes és a TIME is hamar elismerte őket, hiszen őt és Meghant a világ két legbefolyásosabb embere közé sorolták.

– nyilatkozta Omid.

(Marie Claire)

A figyelmetekbe ajánljuk