Vilmos herceg a rajongói körében
Fotó: Karwai Tang/WireImage

Vilmos viselkedése sokat változott az utóbbi időben, és ennek nyomós oka van

Vilmos herceg technikailag a királyi család legfontosabb tagja apja, a király után, és az elmúlt hónapokban újra bizonyította azt is, hogy megfelel ennek a feladatnak.


Mióta Harry herceg elhagyta az Egyesült Királyságot, a királynő elhunyt, és Vilmos walesi herceg lett, komolyan is veszi ezt a szerepet, ezzel a királyi rajongók imádatát kivívva – számol be róla a Marie Claire.

Vilmos mostanában magabiztosságot sugároz. Szerintem ez abból fakad, hogy idősebb lett, egyre jobban érzi magát a bőrében, a hatalmas tapasztalatból, amit mostanra szerzett, és megtanult megbirkózni az állandó nyilvánosság vakító fényével

− nyilatkozta Jennie Bond királyi szakértő. Majd hozzátette, hogy Diána hercegné szerint Vilmos gyerekként nehezen viselte a kamerák könyörtelen jelenlétét. De édesanyja hitt benne, hogy meg fog tanulni megbirkózni vele, és hozzá fog szokni. És lám igaza lett.

Jennie kifejtette, hogy Vilmos „daliás" külseje is jó szolgálatot tesz neki. Elmesélte, hogy amikor hat hónappal Diána halála után Kanadában ment vele, a fiatal lányok odáig voltak érte. Ez úgy hangzik, mintha egy népszerű fiúbanda tagját jellemezné.

Vilmos a rajong\u00f3k k\u00f6r\u00e9ben

Fotó: Toby Melville - WPA Pool/Getty Images

Sikoltoztak, sírtak, meg akarták ölelni, táblákat tartottak a kezükbe, hogy szeretnének feleségül menni hozzá, amitől általában a frász jött a fiúra.

Harry szerint ezek a jelenetek viccesek voltak, ő folyamatosan biztatta a tömeget, hogy folytassák az üvöltözést. Vilmos azonban eléggé kínzónak találta, az arca élénkpiros lett, és alig várta, hogy vége legyen a találkozónak és a köszöntésnek.

És bár a tizenéves Vilmos zavarban volt az effajta figyelemtől, Jennie szerint manapság már nem bánja annyira:

Mostanra már hozzászokott ehhez a – már kevésbé mániákus −rajongáshoz, és szerintem nagyon élvezi.

A walesi herceg az elmúlt napokban bebizonyította, hogy mennyire népszerű tud lenni a közönség körében, amikor meglepte a vendégeket azzal, hogy egy food truckból Earthshot burgert szolgált fel nekik.

Az egyik elképedt rajongó még azt is mondta a találkozásról:

Az agyam utána körülbelül három másodpercig pufferelt. Álmodom? Eleget aludtam?

A figyelmetekbe ajánljuk