Vilmos herceg és Harry herceg
Fotó: Shutterstock

Most vagy soha − Harry és Vilmos kapcsolata elérte a végpontot

Vilmos herceg és Harry herceg kapcsolata akkor futott zátonyra, amikor Sussex hercege elhagyta az Egyesült Királyságot és Kaliforniába költözött, de a helyzet még tovább romlott, miután Harry kiadta a Spare című memoárját.


Bár Harry és Meghan Markle valószínűleg részt vesznek Károly király május 6-i londoni koronázásán, a királyi bennfentesek kezdenek aggódni Vilmos és Harry kapcsolatának jelenlegi állapota miatt, és igyekeznek hidat építeni kettejük között.

Ez is érdekelhet: Korábban kezdődött Harry és Vilmos viszálya, mint gondoltuk

Minél tovább tart a viszály, annál kevésbé valószínű, hogy lesz kibékülés. Mivel a koronázásig már csak néhány hónap van hátra, azonnal meg kell tenni a megfelelő lépéseket

− mondta egy belső forrás.

A királyi bennfentesek több tagja is sürgetőnek érzi a dolgot. Egy másik forrás így nyilatkozott:

A palota megpróbál olyan megoldásokat találni, amelyekkel megőrizhető a béke, és kialakítható valamiféle újrakapcsolódás és egység Vilmos és Harry között. Most vagy soha. A koronázás az ünneplés ideje, és senki sem akarja, hogy ez a sötét felhő egy ilyen jelentős eseményen az ünnepség felett lebegjen.

Ha tovább olvasnál: Harry herceg és Vilmos herceg kapcsolata egy hajszálon függ

Vilmos \u00e9s Harry Erzs\u00e9bet kir\u00e1lyn\u0151 temet\u00e9s\u00e9n

Fotó: Shutterstock

Bár Harry herceg azt mondta, hogy szeretné újraépíteni a kapcsolatát a bátyjával és az apjával, tett néhány nehéz felfedezést is a családjáról, ami megnehezítheti ezt a kibékülést. Egy forrás szerint Vilmos legalábbis így gondolja: szerinte Harry csupa füst és tükör, és nem lehet benne megbízni.

Mindezek ellenére egy királyi szakértő korábban azt állította, hogy Vilmos segít az apjának abban, hogy Harry és Meghan valóban eljöjjön a koronázásra.

Vilmos dühe a sussexi leleplezések miatt ellentétben áll Károlynak azzal a vágyával, hogy uralkodóként egységet mutasson a koronázáskor. Meglepődnék azonban, ha nem dolgoznának együtt annak érdekében, hogy ha a Sussexek mégis eljönnek, akkor kontroll alatt tartsák őket

− mondta Richard Fitzwilliams.

Forrás: Marie Claire


A figyelmetekbe ajánljuk