vilmos és harry sétálnak 2021-ben

Harry herceg elárulta, milyen titkos kóddal kommunikált Vilmos a királyi temetésen

Harry herceg mesélt arról a „különleges kódról", amellyel bátyja, Vilmos herceg kommunikált vele Fülöp herceg temetésén.



A testvérpárról készült fotó, amint együtt sétálnak a temetési szertartáson sokakat örömmel töltött el, hogy végre újra együtt vannak. Harry pedig nemrégiben az ITV-interjújában mesélt a Fülöp herceg temetésen folytatott beszélgetésükről, és a „titkos kódról", amelyet Vilmos használt a vele való kommunikációra, de memoárjában is kitért erre a pillanatra – írja a Mirror.

Ez is érdekelhet: Korábban kezdődött Harry és Vilmos herceg viszálya, mint gondoltuk


A könyvben azt írta, hogy Vilmos állítólag visszahúzta őt, hogy kettesben beszélhessenek, Harry pedig felidézte, hogy bátyja azt mondta neki, hogy szereti őt, és azt akarja, hogy boldog legyen.

Harold, hallgatnod kell rám, csak azt akarom, hogy boldog légy, Harold, esküszöm, anyu életére esküszöm

– mondta állítólag Vilmos herceg.

Harry elmagyarázta, hogy ezt a kifejezést csak akkor használják, ha valamit tényleg nagyon komolyan gondolnak, és szeretnék, ha a másik is elhinné azt.

Megállt bennem az ütő. Nem azért, mert használta, hanem mert nem működött. Egyszerűen nem hittem neki még így se

– emlékezett vissza Harry.

Olvasd el ezt is!Harry azt állítja, hogy Vilmos megtámadta őt felesége, Meghan miatt

A testvápár állítólag Harry könyvének megjelenése óta nem beszélt egymással, illetve csak a hónap elején, Károly király koronázásán találkoztak újra, de akkor is csak egy pillanatra.

A figyelmetekbe ajánljuk