Elakadtál az esküvőszervezés lépéseiben? A Tavaszi Esküvői Kiállítás segít!

Elakadtál az esküvőszervezés lépéseiben? A Tavaszi Esküvői Kiállítás segít!

A Tavaszi Esküvői Kiállítás, amely az ország legnagyobb esküvői kiállításaként jegyzett Őszi Esküvő Kiállítás „kistestvére”, idén közel kétszáz esküvői szolgáltatót és programok sokaságát hozza egy fedél alá március 11. és 12. között azért, hogy segítsék az életük legfontosabb napjára készülő párokat, leegyszerűsítsék számukra a rendkívül megterhelő esküvőszervezést.A közelgő esküvőről ábrándozva a legtöbben valószínűleg a felhőtlenül boldog pillanatokra, a lélegzetelállítóan szép menyasszonyra vagy a fergeteges ünneplésre gondolnak. Azzal, hogy milyen sok időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt igényel egy esküvő megszervezése, csak akkor szembesülnek a párok, amikor belefognak a szervezésbe.


A látogatók nemcsak időt, hanem pénzt is tudnak spórolni a Tavaszi Esküvő Kiállításon. Napokkal, sőt, akár hetekkel is lerövidíthetik az esküvő szervezését, hiszen a rendezvényen egyszerre több tucat menyasszonyiruha-szalon és -tervező, ékszerész, fotós, videós, dekoratőr, esküvői helyszín, cukrász vagy zenekar kínálatával tudnak megismerkedni. A kiállítás kiadványában található Happy Bridal Days kuponokkal pedig 10-30% kedvezményt kaphatnak egyes kiállítók áraiból.

Az álomesküvőt megvalósító szolgáltatók kiválasztása közben hasznos és szórakoztató programok is várják a párokat. Az Esküvő Iskola keretében tapasztalt szakemberek tartalmas és hasznos kerekasztal-beszélgetéseit hallgathatják meg a „tanulók”, melyek segítenek nekik kiigazodni az esküvőszervezés legfrusztrálóbb kérdéseiben is. A „tanórákat” pezsdítő, formabontó, a hazai divatvilágban egyedülálló divatbemutatók követik.

Színpadunkon Magyarország kiemelkedő divattervezői, egy-egy formabontó show-n mutatják be menyasszonyi ruha alkotásaikat. Bálint Sára, Eliysian, Varga Viki, Ziggi, Noriluca, Grazia Store, Rami Wedding, Lautner design.

A Tavaszi Esküvő Kiállításra kedvezményes áron válthatnak jegyet az esküvőre készülők és a hazai divatvilág kedvelői az eskuvo-kiallitas-tavasz.hu honlapon.

NYEREMÉNYJÁTÉK! Fizess elő most a Hamu és Gyémánt magazinra, és legyen tied nyereménykönyveink egyike, vagy egy 2 főre, 2 éjszakára szóló wellnesshétvége a harkányi Dráva Hotelbe! Az előfizetői oldal eléréséhez kattints IDE, a játékszabályt pedig erre linkre kattintva éred el!

A figyelmetekbe ajánljuk