Akár otthon is profi festő lehetsz! Próbáld ki a számfestést! (x)

Akár otthon is profi festő lehetsz! Próbáld ki a számfestést! (x)

A számok alapján történő festés a gyerekek és a felnőttek otthoni szórakoztatásának globális trendjévé válik. Egyre nagyobb az érdeklődés a kreatív alkotáshoz és a különféle termékek kézzel való készítéséhez forgalmazott szettek iránt, és továbbra is a szám szerinti festés áll az első helyen. Most otthon is kipróbálhatjuk ezt a barkácsprojekteket!


Kezdjük el a számfestést

A számok alapján való festés feloldja a stresszt, ellazít, és az elkészült képpel pedig akár otthonunk falát is feldíszíthetjük. A saját kezűleg festett képek eredeti személyes ajándékokká is válhatnak szeretteink számára. A szám szerint festő készletek nagyszerű lehetőséget kínálnak kreativitásunk fejlesztésére.

Hogyan zajlik a számfestés?

A vászonra előre megrajzolt sablonnak köszönhetően a teljes amatőrből is festőművész válhat. A sablonok számos témában és méretben kaphatók. Az akrilfestékek azonos számú tégelyekbe, mellékelt ecsettel történő felhordásával az előnyomott vászon fokozatosan olyan képpé alakul, amit még a nagy festőművészek sem szégyenlének, akiknek a munkáit az előnyomtatott számozott mezők szerint festheti meg. Ezen kívül a már keretre felfeszített vászon is rendelhető.

Eredeti számfestés

Ezen a területen is felkapott trend a saját fényképről kialakított számfestő kép, melynek köszönhetően egy saját készítésű eredeti lakásdíszhez juthatunk, vagy egyedi ajándékot készíthetünk szeretteinek. Vess egy pillantást fotóarchívumodra, és válaszd ki a kép témáját. Örökítsd meg a szép pillanatokat, fesd meg szeretteidet, háziállataidat.

Szeretne többet megtudni a számfestésről? Akkor mindenképp nézd meg ezt a Youtube-videót!


A figyelmetekbe ajánljuk