squid game netflix
IMDB

A Squid Game következő évadában feltűnhet Leonardo DiCaprio is?

Milyen lenne a sorozat, ha hollywoodi színészeket sorakoztatna fel?


A Squid Game hatalmas sikert aratott, amikor 2021-ben bemutatták, a díjátadó szezonban pedig számos díjat és elismerést zsebelt be. Bár a második évadra még várni kell, fennáll a kérdés, hogy meddig fog futni a sorozat, és hogy mivel tudják a következő évadok felülmúlni a legelső szezont. Lehet, hogy hollywoodi színészek bevonásával?

A nemrégiben Szöulban tartott Netflix-sajtóeseményen pedig Hwang Dong-hyukot, a sorozat rendezőjét és íróját kérdezték arról, hogy vajon fognak-e amerikai világsztárok szerepelni a produkcióban.

A második évadban nem lesz ismert hollywoodi színész, hiszen a cselekmény még mindig Koreában játszódik

– mondta Dong-hyuk, majd hozzátette, tudja, hogy Leonardo DiCaprio nagy rajongója a sorozatnak, és nem zárta ki, hogy egy feltételezett harmadik évadban meglépné ezt:

Talán, ha az idő vagy az esélyek engedik, megkérhetnénk [Leót], hogy csatlakozzon a csapathoz.

Az eredeti Squid Game többek között azért volt rendkívül hiteles és autentikus, hiszen olyan színészekből állt össze a stáb, akikről a nyugati világ nagy része még nem is hallott. A hollywoodi színészek bevonása a sorozatba pedig valami olyan keserű és bizarr érzést keltene, mint amikor egy színész egy másik ország reklámjaiban szerepel.

Gagyivá válna?

Talán igen. De akár működhetne is, különösen attól függően, hogy milyen színészeket kapnak, és milyen kontextusban szerepelnek, de megjelenésük erősen azzal a veszéllyel járna, hogy agyonvágná a koreai dráma történetének elmélyülését és feszültségét.

(Variety)

A figyelmetekbe ajánljuk