Mark Hoppus, Tom DeLonge és M. Night Shyamalan

Mark Hoppus, Tom DeLonge és M. Night Shyamalan

Shyamalan majdnem rendezett egy klipet a Blink-182-nak

Legújabb filmje, az Idő kapcsán a banda tagjai elmondták, hogy egyszer találkoztak vele, megkérdezték, hogy rendezne-e klipet nekik, a rendező pedig ott helyben kitalált egy sztorit hozzá.


A Blink-182 két alapítótagja, Tom DeLonge és Mark Hoppus utóbbi After School Radio című rádióműsorában elárulták, hogy egyszer tényleg majdnem rendezett nekik egy klipet M. Night Shyamalan. Egyszer éppen Japánban ebédelt egy hotelben a két zenész, amikor megpillantották Shyamalant, DeLonge pedig odament megkérdezni, hogy nem lenne-e kedve rendezni nekik egy klipet.

Hoppus így elevenítette fel a nosztalgikus sztorit arról, hogyan is zajlott ez az egész:

A fickó éppen eszik új filmje promóciós körútján Japánban, te meg csak odasétáltál és azt mondtad, hali, Tom DeLonge vagyok. Egy Blink-182 nevű bandában játszok- Nagy rajongóid vagyunk. Rendeznél nekünk valaha klippen? Fél órán belül meg ott ülünk együtt, ő meg folyamatosan ötletekkel dobál minket a videóhoz. Ez alatt azt értem, hogy előállt egy teljes sztorival, meg mindennel. Valami 20 millió dollárba került volna.

DeLonge szerint végül azért nem jött össze a dolog, mert a filmrendező rájött, hogy nincs nagy büdzsé egy videóklipre.

Szerintem amikor rájött, hogy mennyi a büdzséje egy klipnek valójában, úgy volt vele, hogy ez szinten aluli. Nem mondta ezt természetesen, de valószínűleg azt mondta magának, hogy tuti nem fogom ezt elvállalni, ez egy rémálom.

Pedig akár ellőhette volna új filmje, az Idő sztoriját is a banda What's My Age Again? című számához, előbbiről ide kattintva olvashatod a kritikánkat.

(Forrás: Dazed)


A figyelmetekbe ajánljuk