Milly Alcock
Fotó: Getty Images

A Sárkányok háza sztárja hamarosan sárkány nélkül is a levegőbe emelkedik

A napokban újabb részlet derült ki James Gunn és Peter Safran új szuperhős-univerzumával kapcsolatban: megerősítést nyert az a pletyka, miszerint a Sárkányok házából ismert Milly Alcock játssza majd a megújult DC Supergirl karakterét.


Bár január közepén még a (szintén) Sárkányok házából és az Oscar-nyertes CODA-ból ismert Emilia Jones, valamint a Disney-kedvenc Meg Donnelly is versenyben volt a szerepért, James Gunn mostanra Instagram-oldalán is közzétette – ezzel pedig hivatalossá vált –, hogy következő Supergirl Milly Alcock lesz.

Ezt is nézd meg! 5 sikersorozat, aminek 2024-ben érkezik a folytatása

A 23 éves Alcock korábban inkább szériákban, illetve – egy alacsony költségvetésű horroron kívül – rövidfilmekben tűnt fel. Leghíresebb szerepében a fiatal Rhaenyra Targaryen hercegnőként kápráztatott el sok nézőt.

A DC női szuperhősének önálló filmje, a Supergirl: Woman of Tomorrow egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, de James Gunn becslése szerint két évvel a Superman: Legacy után debütálhat.

Ez is érdekelhet: A sárkányok számos kultúra részét képezték – nem ok nélkül

Annak a projektnek a mozis premierjét jelenleg 2025. július 11-re tervezik, így furcsának tűnhet, hogy egy olyan filmnél hoztak a napokban nyilvánosságra egy szereposztást, ami legkorábban csak három év múlva érkezik.

Ez sokakat arra enged következtetni, hogy Supergirl karaktere valamilyen formában megjelenik majd az új Superman moziban is.

Az önálló Supergirl-film egyelőre elég kezdeti stádiumban áll: főszereplőjén kívül korábban csak a forgatókönyíró neve (Ana Nogueira) és pár morzsa derült ki a történetből. Ezek alapján azonban már jól látható, hogy a teljesen szabad kezet kapó James Gunn-nak – akinek a nevéhez a 2021-es Suicide Squad: Öngyilkos osztag és A galaxis őrzői-trilógia is köthető – van elképzelése arról, hogy lenne a legjobb összefűzni a DC karaktereinek élettörténeteit.

A Supergirl: Woman of Tomorrow komoly zűrzavarral fog foglalkozni. Superman a Földre került, ahol hihetetlenül szerető szülők nevelték fell. Míg Kara a Kripton egy darabkáján volt, amely elsodródott a bolygótól, és ott élte le élete első 14 évét egy szörnyű környezetben, ahol végignézte, ahogy mindenki meghal körülötte. Szóval ő egy sokkal durvább és sötétebb Supergirl lesz

fejtette ki Gunn.

A figyelmetekbe ajánljuk