Reese Witherspoon

Reese Witherspoon újra eljátssza az egyik leghíresebb szerepét

Reese Witherspoon rajongói örülhetnek, a színésznő ugyanis nemsokára visszatér az egyik leghíresebb szerepéhez.


A Doktor Szöszi sztárja nemrég megerősítette azt a régóta levegőben lógó információt, miszerint készül a harmadik évada a Hatalmas kis hazugságok című sorozatnak – írja a Marie Claire UK.

A sztár ezt az információt ráadásul nem is akárhol osztotta meg a nyilvánossággal, hanem a pár nappal ezelőtt megrendezett Golden Globe-díjátadón mesélt a Variety újságírójának.

Ez is érdekelhet: Jennifer Aniston és Reese Witherspoon újraalkották a Jóbarátok egyik legviccesebb jelenetét

Dolgozunk rajta. Nic (Nicole Kidman – a szerk.) és én sokat dolgoztunk rajta

– mondta Witherspoon.

Az HBO sorozatának első évada 2017-ben jelent meg, és az előbbi hírességek mellett olyan színészek tűntek fel a produkcióban, mint Laura Dern, Meryl Streep, Shailene Woodley és Zoë Kravitz. Az első etap hamar óriási sikert aratott, hiszen számos díjra és elismerésre jelölték azt.

A 2019-ben megjelent második évad óta azonban különböző nehézségek miatt folyamatosan csúszott a megjelenés.

Ennek számos oka volt, ilyen volt például a COVID-járvány, a hollywoodi sztrájkok, és a sorozat rendezőjének és executive producerének, Jean-Marc Vallée-nek a korai halála.

Az utóbbi érthető módon nagyon megrázta a stábot, Zoë Kravitz egy interjúban azt mondta, hogy a sorozat biztosan nem lesz ugyanaz Vallée nélkül.

A nehézségek ellenére azonban nagyon úgy tűnik, hogy a folytatás nemsokára megérkezik, a pontos megjelenési dátumra azonban még egy ideig várni kell.


A figyelmetekbe ajánljuk