Jennifer Aniston és Reese Witherspoon
Apple

Jennifer Aniston és Reese Witherspoon újraalkották a Jóbarátok egyik legviccesebb jelenetét

Mielőtt Jennifer Aniston és Reese Witherspoon az Apple népszerű sorozata, a The Morning Show műsorvezetői lettek, egy nagyon híres 90-es évekbeli sitcomban, a Jóbarátokban szerepeltek együtt – most a két színésznő a rajongók legnagyobb örömére újraalkotta a széria egyik jelenetét.


Az 1994-től 2004-ig futó Jóbarátokban Reese Witherspoon játszotta Rachel (Jennifer Aniston) idegesítő kishúgát, aki felbukkan és megpróbálja ellopni tőle az exbarátját, Rosst.

Witherspoonés Aniston, akik jelenleg a The Morning Show várva várt harmadik évadát forgatják, az Instagramon újra felidézték a sorozat egyik legviccesebb jelenetét – Jennifer Aniston pedig elárult egy kis titkot a rajongóknak.

A poszt, amelyet már több mint 800 ezren lájkoltak, azt a jelenetet mutatja be, amely során Rachelt hugát alakító Reese Witherspoon meg akarja szerezni Rosst, ám ehhez Rachelnek is van pár szava. A videó hangja a mi régiónkban sajnos nem elérhető, de szerencsére feliratozták a felvételt.

Witherspoon a posztnak a következő címet adta: „Ez a sor mindig megfog", míg Aniston ezt kommentelte:

Az én fájdalmas kis napfényes nővérem és én újra együtt dolgozunk. De ezúttal sokkal kedvesebbek leszünk egymáshoz. (Hmm, aztán megint csak várnunk kell, és meglátjuk, hogy ez mennyire lesz így...).

A rajongók természetesen azonnal reagáltak a posztra:

Ti ketten tökéletesek vagytok

– írta az egyik, míg egy másik így reagált:

Őszintén szólva az egyik kedvenc soraim közé tartozik.

Forrás: Marie Claire UK


A figyelmetekbe ajánljuk