Egy Ralph Lauren bolt.

Megjelent a könyv, ami az ikonikus Ralph Lauren-póló 50 éves fejlődését mutatja be

Ötvenedik születésnapját ünnepli a Ralph Lauren ikonikus galléros pólója, amelynek tiszteletére most egy könyvet is kiadtak.


A dizájn félévszázados évfordulója alkalmából a Ralph Lauren's Polo Shirt című könyv – amely ebben a hónapban jelenik meg a Rizzoli kiadónál 36,95 dollárért (kb. 13 000 Ft) – részletesen bemutatja, hogy Lauren a szóban forgó teniszinget – a Polót – hogyan változtatta egyfajta életstílussá.

A könyv bemutatja a Lauren pólóját megkülönböztető apróságokat, és azt, hogyan fejlődött az évek során, a 90-es évek hip-hopja által befolyásolt bő szabástól a fitnesz-őrült évekhez alkalmazkodott, testre szabott formáig.

A Ralph Lauren elkötelezett hívei találnak majd egy enciklopédikus archívumot az ing legkeresettebb változatairól, amely szemlélteti a ruhadarab végtelennek tűnő alkalmazkodóképességét.

Vannak képek és idézetek híres rajongóktól, Jerry Seinfeldtől Pharrellig, de a legmeggyőzőbb rész talán a hétköznapi emberek történeteinek sorozata, amelyek elmesélik személyes kapcsolatukat az ikonikus pólóval.

Forrás: Robb Report

A figyelmetekbe ajánljuk