Kirsten Dunst kulisszatitkokat árult el a Pókember legendás csókjelenetéről

Kirsten Dunst kulisszatitkokat árult el a Pókember legendás csókjelenetéről

Kétszer is lecserélte címszereplőjét és főszereplőjét a Pókember-filmuniverzum, mióta Tobey Maguire és Kirsten Dunst a 2002-es filmben szerepelt, de még mindig arról kérdezik őket, milyen volt az ikonikus csókjelenetet forgatniuk. Az egyik legemlékezetesebb jelenet a Sam Rami rendezte trilógiából, és rendszeresen szerepel a legjobb filmes csókok listáján. De vajon miképp vélekednek erről maguk a színészek?


Kirsten Dunst nemrég a Jonathan Ross Show vendége volt, melyben arról kérdezték (hosszú-hosszú évek ismét), milyen volt a 2002-es Pókember című film híres jelenetét forgatni, melyben Pókemberrel csókolózik az esőben.

Olvasd el ezt is! Kirsten Dunst a Marvel-univerzumban is eljátszaná Pókember szerelmét

A színésznő felidézte, hogy Sam Raimi rendező egy híres csókokról szóló könyvet adott neki inspirációként, és hogy nagyon szerette volna, ha ez a jelenet is hasonlóan különleges lenne. Sajnos Dunst és Tobey Maguire kicsit sem élvezte a jelenet forgatását – írja a Bustle.

Szakadt az eső, fagyott, Tobey nem kapott levegőt, úgyhogy szinte olyan volt, mintha újraélesztettem volna

– mondta Dunst, majd hozzátette, szerencsésnek érzi magát, hogy ez egy klasszikus filmes pillanattá vált:

Menő, hogy ilyen dolgoknak a részese lehetek.

A két színész azonban korábban is egyetértett abban, hogy számukra kicsit sem volt kényelmes a legendás csókjelenet. Sőt, Maguire 2002 áprilisában egy BBC-interjúban egy érdekes kihívásnak nevezte a jelenetet:

Fejjel lefelé lógtam, nagyjából hajnali öt óra lehetett, az eső folyt be az orromba. Nem kaptam levegőt, és Kirsten szája sarkából kapkodtam levegő után – szegény lány.

A figyelmetekbe ajánljuk