Tom Holland egy filmbemutatón.

Pókember-jelmez után tánccipő: Fred Astaire bőrébe bújik Tom Holland

Tom Holland a Pókember-ruháját egy pár tánccipőre cseréli, hogy Fred Astaire-t alakítsa a Sony új életrajzi filmjében – árulta el az angol színész. A források szerint a projektről szóló szerződések azonban még mindig a véglegesítés alatt állnak.

„Ó, Fred Astaire-t fogom játszani" – mondta Holland az AP-nek, miközben vasárnap Londonban a Pókember: Nincs visszaút című filmet népszerűsítette.

A forgatókönyv egy hete érkezett, még nem olvastam el. Még nem adták át nekem. Tudom, hogy Amy Pascalnál van. Facetime-on edzett velem korábban, amikor a fürdőben voltam, és volt egy kedves beszélgetésünk. De én Fred Astaire-t fogom játszani

– folytatta.

Pascal először a GQ novemberi, Hollandról szóló profiljában említette, hogy szemet vetett az ifjú Tomra a legendás táncos, énekes és koreográfus szerepére.

A Sony egyelőre nem kommentálta a hírt.

A Sony életrajzi filmje nem összetévesztendő az Amazon és az Automatik Fred & Ginger című filmjével, amelyben egy másik egykori Billy Elliot, Jamie Bell alakítja Astaire-t, Ginger Rogers szerepében pedig Margaret Qualley lesz látható.

Holland 2008-ban debütált a West End színpadán a Billy Elliot The Music című darabban. Először a címszereplő barátját, Michael Caffrey-t alakította, mielőtt 2010-ben átvette a főszerepet.

Forrás: Deadline

A figyelmetekbe ajánljuk