Kirsten Dunst

Kirsten Dunst

Kirsten Dunst a Marvel-univerzumban is eljátszaná Pókember szerelmét

Viccesen megjegyezte, hogy rajta kívül lassan már mindenki benne van, neki meg jól jönne a busás Marvel-csekk.


Mostanra már egyáltalán nem titok, hogy a Marvel Cinematic Universe teljes mértékben multiverzum üzemmódban van. Az olyan sorozatok, mint a Loki és a WandaVision leraktak némi alapot, de a Pókember: Nincs hazaút alaposan felbolygatta a dolgokat, a Doctor Strange az őrület multiverzumában pedig készen áll arra, hogy több mint duplájára növelje ezt az őrületet.

Most egy színész a Marvel múltjából jelezte, hogy szeretne beszállni az akcióba Kirsten Dunst személyében, aki Sam Raimi rendező Pókember-trilógiájában Mary Jane Watsont játszotta Tobey Maguire Peter Parkerje mellett. Az Oscar-jelölt színésznő nemrég a Backstage-nek beszélt a Netflix A kutya karmaiban című filmje kapcsán, amiért a legjobb női mellékszereplőnek járó díjra pályázik.

A beszélgetés során szóba került, hogy esetleg visszatérhetne MJ-ként a Marvel multiverzumban, és Dunst teljesen készen áll rá.

Tudod, hogy csatlakoznék ahhoz a multiverzumhoz! Úgy érzem, én vagyok az egyetlen, aki még nem csatlakozott hozzá. Úgy vagyok vele, hogy kérlek, vegyetek be! Írjatok fel a várólistára! Ki kell fizetnem a házamat és a gyerekeim is pénzbe kerülnek.

Nem kérdés, hogy egy szép Marvel-fizetés is része lenne az üzletnek, de el kell képzelnünk, hogy egy olyan színésznőnek, mint Dunst, kreatív okokra van szüksége, hogy visszatérjen a szuperhősös játékba. Mindenesetre nagyon nyitottnak tűnik az ötletre, és el kell képzelnünk, hogy ez nagyon is lehetséges, tekintve a Nincs hazaút sikerét, amely jelenleg a történelem egyik legnagyobb bevételt hozó filmje.

Mivel mind Maguire, mind Andrew Garfield Pókember változata visszatér a Nincs hazaútban Tom Holland mellett, nem beszélve az olyan gonosztevőkről, mint Alfred Molina Doc Ock-ja és Jamie Foxx Electro-ja, jelenleg bármi lehetséges. Néhány évvel ezelőtt még csak vágyálomnak tűnt az ötlet, hogy Dunst MJ-je és Maguire Pókja újra találkozzon. De most? Lehet, hogy csak néhány telefonhívás kell hozzá.

Raimi nemrég jelezte, hogy a Doctor Strange az őrület multiverzumában után szeretne még egy Pókember-filmet rendezni például. Ki tudja, talán még a saját sztoriját is folytathatja ezek után egy Pókember 4-gyel, ezen a ponton már semmi sem teljesen elképzelhetetlen. Különösen, hogy a Sony valószínűleg addig ütné a vasat, amíg meleg.

(Forrás: /film)


A figyelmetekbe ajánljuk