Új gazdát talált Patches, a 18 kilogrammos macska
Facebook/Richmond Animal Care and Control

Új gazdát talált Patches, a 18 kilogrammos macska

Hosszú az út, de nem lehetetlen.

Örökbe fogadtak azt a macskát, amely óriási méretei miatt vált híressé. Az állat tényleg szép példány: több mint 18 kilogrammos. Nem véletlen, hogy az új gazdinak a legfőbb célja, hogy lefogyassza a macskát.

A virginiai Richmond Animal Care and Control még szerdán osztott meg egy fotót Patches nevű cicáról, hogy új gazdát találjanak neki. A menhely szerint a macska aranyos, speciális diétán van és egyedi mozgásprogramot végez, ezért olyan gazdit keresnek, aki segít elérni az egészséges tömeget.

Ahogy fentebb írtuk, Patches több mint 18 kilogrammos, ami nagyjából egy ötéves gyerek átlagos súlya.

Robin Young, a szervezet koordinátora.is meglepődött az óriási méreteken:

Egyértelműen ő a legnagyobb macska, amelyet a személyzetünk valaha látott

– mondta. Patches súlya volt már ennél több is: amikor a menhelyhez került, még 19 kiló volt. „

Szerencsére a cicát hamar örökbe fogadták, és már pénteken arról írt a menhely, hogy egy helyi nőhöz, Kay Fordhoz kerül. Patches elég kapós volt egyébként, a Richmond Animal Care and Control szerint több száz megkeresés érkezett hozzájuk.

Az új gazdi célja, hogy segítsen a macskának elérni az egészséges testsúlyt, ráadásul egy Facebook-oldalt is létrehozott Patches’ Journey címmel, ahol lehet szurkolni a fogyókúrának. A cica maximum havi fél kilogrammot fogyhat, így ha 9-11 kilogramm mínusz a cél, akkor hosszú út áll Patches előtt. Mi szurkolunk.


A figyelmetekbe ajánljuk