Office szereplői
Fotó: NBC

Újragondolt Office érkezik az ikonikus sorozat alkotóitól

A kilenc évadot megélt Office című sorozat egyik alkotója, Greg Daniels nemrég úgy nyilatkozott, hogy személyesen hívta össze a széria írói stábját. Mindebből arra következhetnénk, hogy az ikonikus sorozat új részekkel folytatódik, erről azonban nincs szó, az alkotók más színészekkel és történettel képzelik el a történet folytatását. A stílus és hangulat azonban minden bizonnyal megmarad.


Minden idők egyik legkedveltebb sitcomja az 2005 és 2013 között futó Office, amely etalonná vált korunk vígjátéksorozatai számára. Olyan színészeket tett híressé, mint Steve Carell, Ed Helms vagy John Krasinski.

Ezt is nézd meg! 10 vígjáték, ami garantáltan jobb kedvre derít

A szériát – az újabb siker reményében – az Universal Television stúdió egy évtizeddel a lezárást követően újra szeretné éleszteni. A mai napig tartó népszerűségét egyébként abból is mérni lehet, hogy a Netflixen még jelenleg is egyik legnépszerűbb sorozat a Dunder Mifflin papírcég életét követő sitcom.

Steve Carell az Office-ban

Fotó: NBC

A Michael Scott (Steve Carell) főszereplésével futó műsort eredetileg az NBC amerikai tévécsatorna sugározta, amely néhány évvel ezelőtt meg is próbálkozott egy új szereplőgárdával, de az – a rajongók bánatára – nem jutott túl a fejlesztési szakaszon.

Ezt is olvasd el! Egy kisebb vagyonba került egy poén az Office-ban

Daniels már korábban is nyilatkozott arról, hogy nem különösebben izgatja a fantáziáját egy reboot az eredeti szereplőkkel.

A sorozat újragondolása azonban már sokkal inkább, így a forgatókönyvírás szakaszában álló széria ugyanabban a világban játszódna, de nem lenne az eredeti változat másolata.

Valami olyasmi hasonlat jutott eszembe, mintha ugyanaz a dokumentumfilmes stáb egy másik témáról csinálna sorozatot. A lényeg, hogy nem érzem úgy, hogy a reboot lenne a megfelelő kifejezés erre

– fejtette ki ötletét az alkotó, aki azt is elmondta, hogy kerek egésznek gondolja a kilenc évadot megélt sorozatát, ahhoz már emiatt sehogy sem nyúlna hozzá.

Az új szériáról nincs még hivatalos információ, azonban ha sikerrel haladnak az előkészületi folyamatok, akár még idén kaphatunk dátumot az új sitcom bemutatását illetően.

A figyelmetekbe ajánljuk