Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ed Helms a Másnaposok egyik jelentében
Fotó: Profimédia

10 vígjáték, ami garantáltan jobb kedvre derít

Neked se ismeretlen a helyzet, amikor annyira stresszes vagy, hogy körülbelül már csak egy kiömlött kávé választ el attól, hogy óriási hisztit csapj?


Ezen egy sorozatgyilkosokról szóló dokumentumfilm, amit éjjel 3-kor nézel, biztosan nem segít. Inkább lazíts és nevess egy kicsit! Ha több vígjátékot építesz be az életedbe, az meg fogja tenni a hatását. Hogy megkíméljünk a választáshoz szükséges végtelen görgetéstől, mutatunk 10 vígjátékot, amelyeken garantáltan a sírásig fogsz nevetni.

Ez is érdekelhet: 6 2022-ben bemutatott film, amit ha nem láttál, pótold be!

1. Másnaposok (2009)

Három legjobb barát úgy ébred egy legénybúcsú utáni reggel, hogy az előző éjszakára egyáltalán nem emlékszik. Arról nem is beszélve, hogy maga a házasodni kívánó legény is eltűnt. Nézd meg, vajon megtalálják-e őt időben az esküvőre!

2. Kőgazdag ázsiaiak (2018)

Rachel (Constance Wu) elkíséri barátját, Nicket (Henry Golding) a hazájába, Szingapúrba, hogy részt vegyenek a férfi legjobb barátjának esküvőjén. Miután megérkeznek, fény derül rá, hogy Nick az ország egyik leggazdagabb és legbefolyásosabb családjából származik, és minden lány az ő szívére pályázik. Amellett, hogy Rachelnek szembe kell néznie a társadalmi elvárásokkal, a férfi édesanyjának is meg kell felelnie, akit az egyetlen Michelle Yeoh alakít.

3. Elvált nők klubja (1996)

Mondjunk köszönetet Bette Midlernek, Goldie Hawnnak és Diane Keatonnak, amiért az évszázad vígjátékát adták nekünk. Három főiskolai barátnő közel 30 év után újra összejön egy közös barátnőjük öngyilkossága kapcsán, akinek férje elhagyta őt egy fiatalabb nőért.

4. Tammy (2014)

Tammyt (Melissa McCarthy) egyik balszerencse éri a másik után. Miután átéli élete legrosszabb napját, úgy dönt, hogy nagymamájával, Pearl-lel (Susan Sarandon) egy felejthetetlen utazásra indul.

Ha tovább olvasnál: Ezeket a filmeket ajánljuk januárban az HBO Maxon

5. Amszterdam (2022)

Christian Bale, Margot Robbie és John David Washington a főszereplői ennek a thriller-vígjátéknak. A szereplők az 1930-as években játszódó filmben egy izgalmas fordulatot hozó gyilkosság szemtanúi.

6. A csajok bosszúja (2014)

Néhányunkat már csaltak meg életünkben. De barátkoztál valaha a férjed szeretőivel? Három nő küldetésre indul, hogy leszámoljon azzal a férfival, aki mindannyiuknak hazudott.

7. Nemterhes (2020)

Amikor a 17 éves Victoria (Haley Lu Richardson) felfedezi, hogy terhes, egykori legjobb barátnőjét (Barbie Ferreira) ráveszi, hogy induljanak egy közös utazásra Missouri államból Új-Mexikóba, ahol sor kerülhet az abortuszra. A kaland sorsfordító lesz.

8. Képtelen kampány (2012)

Ha Will Ferrell és Zach Galifianakis együtt bukkan fel egy filmben, az biztos, hogy jó lesz. Ferell alakítja Cam Brady képviselőt, aki a rivális ellenfelével, Martyval (Galifianakis) száll szembe a választások megnyeréséért.

9. Barátság extrákkal (2011)

A film két barátot, Jamie-t (Mila Kunis) és Dylant (Justin Timberlake) követi, akik úgy döntenek, hogy kapcsolatukba beépítik az alkalmi szexet. De vajon lehet-e úgy szórakozni, hogy közben nem uralkodnak el az érzések?

10. Elpuskázva (2013)

Vince Vaughn egy futárt alakít, aki megtudja, hogy több mint 533 gyermeke van egy 20 évvel korábbi spermaadományozásból. Döntenie kell, hogy felfedi-e kilétét vagy sem, amikor 142 közülük pert indít.

Forrás: Elle

NYEREMÉNYJÁTÉK! Fizess elő most a Hamu és Gyémánt magazinra, és legyen tied nyereménykönyveink egyike, vagy egy 2 főre, 2 éjszakára szóló wellnesshétvége a harkányi Dráva Hotelbe! Az előfizetői oldal eléréséhez kattints IDE, a játékszabályt pedig erre linkre kattintva éred el!

A figyelmetekbe ajánljuk