popcornok
Fotó: Corina Rainer/Unsplash

Ezt az 5 filmet ne hagyd ki a Netflix októberi kínálatából

Igaz, hogy már csak három hónap választ el minket a 2024-es évtől, még addig is számos érdekes néznivaló vár ránk. Igaz ez októberre is: a rengeteg izgalmas mozis premier mellett a Netflix is tartogat számunkra több érdekfeszítő – hátborzongató, vagy akár vicces – filmet is erre a hónapra.


Meghívás gyilkosságra (október 6.)

Ez a mexikói film egy szép helyen játszódó, könnyed hangvételű rejtélyes, fekete vígjátékot ígér. A történet egy nőt mutat be, aki ötödik férjétől készül éppen elválni, amikor is egy furcsa terv jut az eszébe azzal kapcsolatban, hogyan is kellene felszívódnia.

Ez is érdekelhet: 7 film, ami akár a következő utazásod inspirációja is lehet

Mindent szabad (október 13.)

Ebben a romantikus drámában két munkatárs folytat titkos viszonyt. Már el is jegyezték egymást, mikor egy fontos előléptetést kap a nő, Emily, amelyet éppen szerelme elől happol el. Ez a helyzet lassanként viszályt generál életük minden területén. A női főszerepet a Bridgerton család Netflix-sorozatban is feltűnő Phoebe Dynevor játssza.

Vén csókák (október 20.)

Kapunk egy ízig-vérig komédiát is, ahol három, már a negyvenes éveiben járó barát eladja cégét egy fiatal vállalkozónak. Ezután azonban azon kapják magukat, hogy nem tudnak lépést tartani a korral és nem találják új helyüket. A film egyik főszereplője – és producere – Bill Burr, aki korunk standupjának egyik álló csillaga. Az ő neve garancia lehet, hogy nem maradunk nevetés nélkül a film másfél órás játékideje alatt.

Ezt is nézd meg! A tökéletes őszi hangulathoz ezt a 6 romantikus-vígjátékot ajánljuk!

A halál nővére (október 27.)

Ha itt az október, lassan elérkezik Halloween estéje is. Láthatóan több horror is érkezik ebben a hónapban a Netflixre. Ezek közül tűnik kiemelkedőnek ez a spanyol alkotás, amelyben egy csoda bűvöletében leélt gyermekkor után Narcisából apáca lesz. Egy leányiskolában kezd tanítani, ahol különös események sora éri az intézményt és őt magát.

A fájdalom ügynökei (október 27.)

A legutóbb az Oppenheimerben feltűnő Emily Blunt által játszott Liza egy fájdalomcsillapítót gyártó startupnál kezd el dolgozni Pete keze alatt (Chris Evans). Mindezt azért, hogy az apa nélkül felnövő lányának jobb életet biztosíthasson. A cég terméke azonban amellett, hogy hatékony, káros hatással is bír a felhasználók tömegei felé.

Még november 10-éig kell visszaszámolni az év talán legjobban várt Netflix produkciójára, amelyet David Fincher rendez Michael Fassberderrel. A The Killer megjelenésig azonban még e hónapban megnézhetjük akár ezt a sztárokkal teletűzdelt feszült történetet, akár feljebb ajánlott 4 film akármelyiket – persze hangulattól és ízléstől függően.

A figyelmetekbe ajánljuk