David Fincher
Fotó: Francois Durand/Getty Images

David Fincher visszatért, megérkezett legújabb filmjének az előzetese

David Fincher projektjeit mindig nagy várakozás előzi meg. Három év telt el a filmrendező utolsó filmje, a Mank óta, most pedig itt a folytatás.


Azaz már nem azok az idők járnak, amikor négy éven belül élvezhettük tőle a Zodiákust, a Benjamin Button különös életét, a Social Network – A közösségi hálót és A tetovált lányt. Fincher az utóbbi években sokkal megfontoltabbá vált.

Ez is érdekelhet: Öt remek krimi, amit nem szabad kihagynod!

Nemrég azonban felröppent a hír, hogy Michael Fassbenderrel és Andrew Kevin Walker forgatókönyvíróval dolgozik, és hamarosan érkezik új filmjük, A gyilkos (The Killer). A film a Le Tueur című francia képregény adaptációja, amely egy magányos, hidegvérű bérgyilkost követ, aki a következő munkájára várva rendszeresen elveszíti az eszét.

Hónapokig tartó várakozás után a Netflix végre kiadta a neo-noir akciófilm előzetesét, amit mi is megmutatunk.

A gyilkos című film hátborzongató felvételeit, amelyben Michael Fassbender játssza a címszereplő bérgyilkost egy újabb pszichológiai thriller, amely alámerül egy olyan gyilkos elméjébe, akinek lelkiismerete kezd kialakulni. A film világpremierjét a közelgő Velencei Filmfesztiválon tartják – mi pedig várhatjuk a reakciókat.

A filmben húzós szereplőgárda játszik Fassbender vezetésével, akihez csatlakozik Tilda Swinton, Charles Parnell, Arliss Howard és Sophie Charlotte. Az operatőri munkáról Erik Messerschmidt gondoskodik, aki a Mankért Oscar-díjat is kapott.

Természetesen ez a legújabb Fincher-film sem lenne teljes Trent Reznor és Atticus Ross nélkül, akiknek zenéjét már a trailerben is hallhatjuk. A gyilkos előreláthatóan november 10-én érkezik a Netflixre.

Forrás: Slashfilm

A figyelmetekbe ajánljuk