A Bridgerton család lett minden idők legnézettebb Netflix-sorozata

Daphne Bridgerton és Simon Basset viharos szerelméről szóló alkotás lett a legsikeresebb az amerikai streaming-szolgáltató műsorai közül.


A debütálástól számított első 28 napban még sosem néztek meg ennyien egy sorozatot.

A Bridgerton család sikere tagadhatatlan, a sorozatról szóló cikkek, videók és mémek szinte fűtótűzként terjednek az interneten. A romantikus széria főszereplői Regé-Jean Page és Phoebe Dynevor egycsapásra világsztárokká váltak, s média megjelenéseiknek se szeri, se száma.

Ennek ellenére a nézettségi rekord a szakembereket is meglepte, hiszen a kosztümös drámának hatvanhárom millió nézőt jósoltak a premier utáni első huszonnyolc napjára. Sokáig úgy vélték, hogy csak a Lupin döntheti meg ezt a hatalmas számot – rekordmennyiségű – mintegy hetvenmillió nézőt jósoltak a francia sorozatnak.

Az előzetes prognózis azonban tévesnek bizonyult, hiszen a Bridgerton családot több mint 82 millió háztartásban nézték meg 28 nap alatt. Ezzel pedig a Netflix legsikeresebb sorozatává vált (a debütálást tekintve) – írja a Variety.

Az pedig csak hab a tortán, hogy pár nappal ezelőtt bejelentették a sorozat folytatását, így hamarosan tovább izgulhatunk a 19. századi London kedvenc arisztokratáiért. Azt egyelőre még nem tudni, hogy mikor kezdik a forgatásokat, de ha minden igaz idén elkezdődhet a munkafolyamat.

A figyelmetekbe ajánljuk