Legalábbis ilyen rövid idő alatt!
Kevesebb, mint két hét alatt több tíz millióan nézték meg, így ezzel a nagy sikerű Vezércselt és a Bridgerton családot is lekörözheti.

A Netflix szerint a Lupin megdöntheti majd a szolgáltató saját gyártású sorozatainak rekordját, ugyanis a sorozat valószínűleg eléri a hetvenmillió nézőt a megjelenéstől számított huszonnyolc napban.

Ha ez valóban beigazolódik, akkor az eddigi első helyezettet taszíthatja le a trónról, ami A Bridgerton család. A romantikus sorozatnak hatvanhárom millió nézőt jósoltak az első huszonnyolc napjára, míg a második helyen végző Vezércselt hatvankét millióan láttak az első négy hétben.

A César-díjas Omar Sy főszereplésével készült Lupin január 8-án jelent meg. Még két hét sem telt el, a széria máris rengeteg ország toplistájának élére került. Még olyan nagy piacokon is, mint Brazília vagy Németország. Sőt, még az Egyesült Államokban is befért a top10-be.

Assane Diop, a híres francia úri tolvaj, Arsène Lupin kalandjaiból merít ihletet, amikor bosszút áll az igazságtalanságokért, amelyeket egy gazdag család követett el az apja ellen.


Forrás: Netflix / 24.hu

Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk