Bemutatták a Michael Jacksonról szóló musicalt a Broadwayn

Bemutatták a Michael Jacksonról szóló musicalt a Broadwayn

A Michael Jackson élete és művészete által ihletett produkcióban három színész alakítja a pop királyát életének különböző pontjain, miközben a felcsendülnek legnagyobb slágerei is. Bemutatták a Broadwayn az MJ: The Musicalt.


A Broadwayn bemutatásra kerülő előadás minden bizonnyal óriási élmény lesz a rajongóknak, hiszen a 135 perc alatt mintegy három tucatnyi dalt adnak elő a művészek. Christopher Wheeldon rendező pedig izgalmas koreográfiával próbálja lenyűgözni a közönséget, amely természetesen Michael Jackson jellegzetes mozdulataira épít, és amelyet egy energikus társulat és három különböző Jackson-imitátor ad elő.

Így már az első pillanattól kezdve megértik, hogy az MJ egy mély történetet fog elmesélni. Ezt a történetet egyébként Lynn Nottage kétszeres Pulitzer-díjas drámaíró írta meg. Az énekes élete azonban közel sem volt zökkenőmentes, ennek ellenére Nottage elárulta, hogy az írás során Jackson életének minden részét figyelembe vette, de sokkal inkább a művészetére, mint a botrányokra koncentrált.

Az egyik dolog, amit művészként teszek, hogy fenntartsam a komplexitást, az az, hogy mindannyian, mint egyének, ebben a szürke zónában létezünk. És úgy gondolom, hogy Michael Jackson történetének elmesélése során tényleg el kell fogadnunk annak teljes árnyaltságát, aki ő volt, és ez az egyik dolog, ami igazi művésszé teszi.

– nyilatkozta az író.

A figyelmetekbe ajánljuk