michael jackson napszemüvegben hosszú fekete hajjal

Nem kevesebb, mint 6 és félmilliárd forintért vásárolták meg Michael Jackson egykori birtokát, Neverlandet. Sohaországot 29 és félmilliárd forintért kezdték árusítani 2015-ben.


Mintha csak egy mesében járnánk.

TopTenRealEstateDeals

A kaliforniai Los Olivoson található birtokra először 1983-ban tévedt Jackson, amikor meglátogatta az akkor éppen ott forgató Paul McCartney-t. Öt évvel később megvásárolta a telket, amelyet olyan vidámparknak tervezett meg, mint amilyenről gyerekkorában álmodozott.

A Sohaországnak keresztelt rancs egy valóságos paradicsom volt: körhinta, elektromos vasút és rengeteg állatkerti állat is helyet kapott a 2700 hektáros területen.

Neverland főépülete ezen belül 1000 négyzetméteres helyet foglalt, benne hat hálószobával és egy kétszintes lakosztállyal. A birtokon ezen felül egy úszómedencét, tenisz- és kosárlabdapályát, egy 50 férőhelyes mozitermet, egy hangulatos pavilont, valamint egy grillező helyiséget és egy szökőkúttal díszített tavat is kialakítottak.

Jackson 2009-es halála után a helyszínen megváltak minden, az énekesre emlékeztető tárgytól, és korábbi nevén, Sycamore Valley Ranchként hirdetve kezdték el értékesíteni 2015-ben. Legújabb tulajdonosa áron alul, 6 és félmilliárd forintért vásárolta meg az idei évben.

View Slideshow

via Player.hu/TopTenRealEstateDeal.com

A figyelmetekbe ajánljuk