Koncert.

Pogány Indulótól a Hungáriáig – 8 magyar előadó aki nagyszabású arénakoncertet ad 2024-ben

A 2024-es esztendő sok szempontból különlegesnek ígérkezik, és ez igaz a hazai előadók nagykoncertjeire is. Talán még sosem rendeztek annyi magyar arénashow-t, mint amire a következő évben számíthatunk. Ennek apropóján érkezzen nyolc koncert, ahová a könnyűzene szerelmeseinek mindenképp érdemes lesz ellátogatnia jövőre.


ByeAlex és a Slepp (2024. február 2. – Papp László Budapest Sportaréna)

ByeAlex neve a legtöbbek számára a 2013-as A Dal című műsorban vált ismertté, amit meg is nyert a Kedvesem című szerzeményével, ezáltal pedig ő képviselhette Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon.

Az előadó az elmúlt évtizedben rengeteg slágerrel örvendeztette rajongóit, ilyen például a Még mindig…, illetve a Hullik is.

ByeAlex az években rendszeres fellépője volt a legnagyobb hazai fesztiválok nagyszínpadjainak, 2024-ben pedig végre a Papp László Budapest Sportarénában is megmutathatja magát egy egész estés koncert keretein belül.

Pogány Induló (2024. március 2. – MVM Dome)

A 18 éves Szirmai Marcell története egy egészen elképesztő sztori. A fiatal rapper dalaival csupán 2022-ben ismerkedhetett meg az old-school hiphopot kedvelő közönség, 2024 márciusában pedig már az ország legnagyobb fedett sportlétesítményében lesz önálló koncertje.

A mély orgánummal rendelkező előadó hamar levette a lábáról a hallgatókat, ezt pedig legfőképp az önazonossága, a szókimondó szövegei, illetve az általa bemutatott és elmesélt világképnek köszönheti, amelyre egyszerűen lehetetlen nem odafigyelni.

Egy biztos: 2024. március másodika nagy mérföldkő lesz a rapper életében.

Carson Coma (2024. április 6. – MVM Dome)

A Carson Coma egyértelműen napjaink egyik legsikeresebb magyar zenekara, ami nem meglepő, tekintve, hogy a banda tagjai igencsak aktívak voltak az elmúlt évek során.

A 2023-ban a negyedik albumát megjelentető formáció olyan slágereket tudhat a magáénak, mint az Immunissá válunk, a FELDOBOM A KÖVET, vagy épp a Pók. A Budapest Parkos, illetve a Sziget nagyszínpados koncertjeik után pedig az MVM Dome színpadát is meghódíthatják áprilisban,

Beton.Hofi (2024. április 13. – MVM Dome)

A Beton.Hofi művésznéven futó Schwarz Ádám az elmúlt évek egyik nagy nyertese: 2021-es első nagylemeze, a comic sins óriási sikert aratott, a rap zenéért rajongó közönség pár hónap alatt megjegyezte az előadó nevét.

Beton.Hofi azóta sem lassított, több nagy sikerű Budapest Parkos koncertet adott, emellett megjelentette a PLAYBÁNIA című albumát is, amin többek között megtalálható a 2022-es év egyik legnagyobb magyar slágere, a BAGIRA is.

2024 áprilisában pedig bemutatja Magyarország: Magyarország 0:0 címet viselő arénashow-ját is, amely minden bizonnyal az eddigi leglátványosabb Beton.Hofi-koncert lesz. Rajongóknak tehát kötelező a megjelenés!

Wellhello (2024. április 27. – Papp László Budapest Sportaréna)

Belegondolni is szörnyű, hogy már 10 éve számolgatjuk, hány szerelmet bír még el a rakpart. A Wellhello ugyanis 2024 áprilisában egy nagyszabású arénakoncert keretein belül ünnepli meg a 10. születésnapját.

Fluorék a lassan megszámlálhatatlan mennyiségű Budapest Parkos buli után egy grandiózus, mindeddig soha nem látott műsorral tervezik megköszönni a nagyérdemű támogatását.

Azahriah (2024. május 24-25-26. – Puskás Aréna)

A még mindig csak 21 éves Azahriah kapcsán egyáltalán nem túlzás azt állítani, hogy poptörténelmet írt a szemünk előtt.

A MIND1 és az Introvertált dal szerzőjének és előadójának koncertjei miatt a rajongók szabályosan megőrültek, szinte mindenki be akart jutni a bulira. Ennek okán az énekes menedzsmentje végül három egymás utáni napra is kivette a Puskás Arénát, így tehát 72 órán belül több mint 100 ezer ember tekintheti meg az énekes felejthetetlen előadását.

Halott Pénz (2024. június 8. – Puskás Aréna)

A 20 éves Halott Pénz alaposan megadja a módját a szülinapozásnak, ugyanis a Marsalkó Dávid vezette formáció 2024. június 8-án a Puskás Arénában ad nagykoncertet.

Két évtizeddel ezelőtt Marsalkó Pécsen kezdte meg a zenei karrierjének építését, az első pár év azonban sikertelenül alakult, az előadó kis híján abba is hagyta a zenélést.

Azonban a 2010-es évek elején a rapper berobbant a köztudatba, a tudatos építkezésének hála a zenekarrá avanzsált formáció az előző évtized talán legsikeresebb produkciójává vált. A jubileum alkalmából pedig nagyot emeltek a téten, hiszen Európa egyik legjelentősebb stadionjában, a Puskás Arénában mutatják be műsorukat.

Hungária (2024. június 1. – Puskás Aréna)

A nyár első napján a magyar popzene egyik legjobban várt újraegyesülésének lehetünk tanúi, ugyanis hosszú idő után végre összeáll a Hungária.

A ’80-as évek sztárzenekara kitörölhetetlen nyomot hagyott a hazai zenei életben, hiszen olyan örökzöldeket köszönhetünk nekik, mint a Hotel Mentol, vagy épp a Csókkirály.

A Fenyő Miklós, Szikora Róbert és Novai Gábor nevével fémjelzett banda nem tegnap adta az utolsó koncertjét: utoljára 30 évvel ezelőtt töltötték csurig a régi Puskás Stadiont.

A figyelmetekbe ajánljuk