A korona.
Netflix

Sütéstől a királyi családig! 5 sorozat, amit idén decemberben mutatnak be

A nagy karácsonyi készülődések közepette érdemes egy kis időt szánni a pihenésre is, erre a célra pedig egy vadiúj széria tökéletes opció lehet. Ezen okból kifolyólag az alábbi cikkben 5 olyan decemberben érkező sorozatot sorolunk fel, amit már nagyon várunk!


The Great British Baking Show: Holidays (2023. december 8.)

A Netflix legendás gasztroműsora, a The Great British Baking Show karácsonyi különkiadása idén is visszatér.

A sütős-főzős műsorok világában ez a produkció egy igazi nagyágyúnak számít, ami nem csoda, hiszen idén decemberben már a 6. évad jelenik meg.

A műsor ünnepi változatában a nézők igazi profiktól leshetik el a legfinomabb karácsonyi sütemények receptjeit, sőt, nem akármilyen trükköket is eltanulhatnak a szakértőktől.

Ez is érdekelhet: 5 decemberi Netflix-film, amit nem érdemes kihagyni!

A korona 6. évad, 2. felvonás (2023. december 14.)

Novemberben jelent meg a Netflixen A korona utolsó évadának első része, amelyben Diána hercegné tragikus balesetét mutatták be.

A második felvonás azonban nagyobb részt a 2000-es években fog játszódni, a történet azon belül is Vilmos és Katalin találkozására, Károly és Kamilla esküvőjére, valamint Margit hercegnő halálára fog koncentrálni.

Reacher 2. évad (2023. december 15.)

Az Amazon sikersorozata, a Reacher napokon belül egy újabb évaddal fog folytatódni, a történet pedig továbbra is az egykori katona, Jack Reacher kalandjait követi majd nyomon.

Az alapsztori szerint amikor Jack kiszabadul a börtönből, egy csapatot toboroz, akikkel a bűnüldözésben, a politikában és az üzleti életben tapasztalható összeesküvések és korrupció után akar nyomozni.

A Lee Child könyvsorozatából készülő széria a szerző 11. kötetére, a A baj nem jár egyedül eseményeire fog fókuszálni.

Percy Jackson and The Olympians (2023. december 20.)

Pár évvel ezelőtt Rick Riordan Percy Jackson-könyvei, illetve az azokból készült filmek óriási sikernek örvendtek, a Disney pedig most egy sorozat formájában rebootolta a produkciót.

A történet szerint a címszereplő félistent Zeusz azzal vádolja őt, hogy ellopta a tőle a villámot, Percynek pedig nincs más választása, mint visszavágni.

Ez azonban enyhén szólva sem tűnik könnyű feladatnak.

Berlín (2023. december 29.)

A Nagy Pénzrablás című sorozat rajongói örülhetnek, ugyanis a széria egyik leghíresebb, és legközkedveltebb karaktere visszatér.

Az előzménysorozat értelemszerűen a címszereplőre, Berlínre fog fókuszálni, aki Párizsban minden idők egyik legnagyobb rablását tervezi végrehajtani.



Forrás: ITT

A figyelmetekbe ajánljuk