A Thor: Szerelem és mennydörgés című film plakátja.
Marvel

Marveltől a horrorig: 4 film, ami júliusban érkezik a mozikba

Júliusban a legtöbben a strandra és a napfényre vágynak, ám a mozi szerelmesei sem fognak unatkozni. Az alábbi cikkben négy olyan filmet mutatunk be, ami júliusban érkezik a mozikba.



Thor: Szerelem és mennydörgés (Bemutató: 2022. július 7.)

A Thor: Szerelem és mennydörgés az év egyik legjobban várt filmje. A rajongók már hónapok óta tűkön ülnek, hogy újra láthassák Thort, a mennydörgés istenét, ám legalább akkora figyelem irányul Christian Balere aki a főgonoszt, Gorrt fogja megformálni. Chris Hemsworth és Christian Bale mellett Chris Pratt Peter Quill, Bradley Cooper Mordály, Dave Bautista pedig Draw szerepében tér vissza. A sztori szerint Thor békésen él, ám Gorr megérkezik, hogy megölje az isteneket, ami miatt a a mennydörgés istenének ismét akcióba kell lépnie.

Bezárva (Bemutató: 2022. július 14.)

Egy Jessica (Rainey Qualley) nevű egyedülálló édesanya mindenáron új életet akar kezdeni két gyermekével. Elsőre úgy tűnik, hogy ez sikerül is neki, ám egy nap megjelenik nála az erőszakos exférje, Rob (Jake Horowitz) aki bezárja a családját egy sötét kamrába, ahonnan látszólag nincs menekvés.

Arthur-átok (Bemutató: 2022. július 21.)

A legendás Luc Besson által írt mozi egy hátborzongató filmnek tűnik. A 18 éves Arthur – aki nagy rajongója az Arthur és villangók című filmnek – a barátaival együtt megtalálja a kedvenc mozija forgatási helyszínét. A kirándulás jókedvűen és izgalmasan indul, ám egy idő után a fiatalok furcsa és hátborzongató jelenségekre lesznek figyelmesek, és hamarosan az életükért kell küzdeniük.

DC Szuperállatok ligája (Bemutató: 2022. július 28.)

A DC-univerzumban nem csak a szuperembereknek és a furcsa lényeknek, hanem a szupererővel bíró állatoknak is van helye.

Miután Lex Luthor (Marc Maron) elfogja Supermant, Krypto (Dwayne Johnson), Superman házi kutyája csapatot alkot egy Ace (Kevin Hart ) nevű kutyával, egy PB nevű disznóval, egy Merton nevű teknőssel és Chip mókussal, hogy megmentsék az eb legjobb barátját.

Forrás: DualShockers, Port

A figyelmetekbe ajánljuk