Vilmos herceg és Katalin hercegné
Fotó: Chris Jackson/Getty Images

Katalin hercegné elárulta Vilmos herceg idegőrlő szokását

Katalin és Vilmos házassága szorosabb, mint valaha, ám a napokban fény derült a herceg idegesítő szokására, amivel a hercegnét az őrületbe kergeti.


Katalin idén nyáron hivatalosan is visszatért, miután hosszabb szünetet tartott, hogy a rákbetegségéből való felépülésére koncentrálhasson. Most, hogy a hercegné befejezte a kemoterápiás kezelést, várhatóan elkezdi növelni nyilvános szerepléseinek számát – kezdi a Marie Claire.

Ez is érdekelhet: Katalin hercegné lehet a kulcs Vilmos és Harry kapcsolatának javítására

Az elmúlt kilenc hónap hihetetlenül nehéz volt számunkra. Az általunk ismert élet egy pillanat alatt megváltozhat, és meg kellett találnunk a módját, hogyan navigáljunk a viharos vizeken és az ismeretlen úton

− jelentette be Katalin hercegné az egészségi állapotáról szóló nyilatkozatábanm majd hozzátette:

A rák mindenki számára összetett, ijesztő és kiszámíthatatlan, különösen a hozzád legközelebb állók számára. Ez az időszak mindenekelőtt arra emlékeztetett minket Vilmossal, hogy hálásak legyünk az élet egyszerű, mégis fontos dolgaiért, amelyeket gyakran természetesnek veszünk. Azért, hogy szeretünk és szeretve vagyunk.

Egymást támogató, édes kapcsolatukról beszél most a világ, Katalin hangsúlyozza, hogy férje milyen erős támasza volt a felépülése során. Azonban most újra felbukkant Katalin egyik régi, csipkelődő megjegyzése férjéről.

A szóban forgó megjegyzés Vilmos herceg idegesítő otthoni szokásaira reflektált − ezt a walesi hercegné 2018-ban egy ciprusi RAF-bázison tett látogatása során fedte fel.

Miközben a látogatás során a katonai személyzet számára kialakított új rekreációs létesítményt vizsgálta, Vilmos herceg azzal viccelődött, hogy a személyzetnek „távol kellene tartania a pizzát a kanapéktól”. Ezt gyors visszavágás követte Katalin részéről, aki közölte vele:

Ezzel kapcsolatban te is egy rémálom vagy.


A figyelmetekbe ajánljuk