Vilmos herceg és Katalin hercegné

Katalin hercegné lehet a kulcs Vilmos és Harry kapcsolatának javítására

Vilmos herceg felesége szeretné, ha a testvérpár minél előbb rendezné a kapcsolatát, így minden eszközt bevetve próbál javítani a helyzeten.


A hírek szerint Vilmos és Harry herceg kapcsolata az elmúlt években megromlott. A testvérpár viszonya elvileg azután mérgesedett el, hogy Harry herceg és felesége, Meghan Markle 2020-ban függetlenítették magukat a királyi családtól. A Marie Claire értesülései szerint azóta nem, vagy csak alig beszélnek egymással, ám Katalin hercegné szeretné, ha kibékülnének.

Katalin 2024 elején jelentette be, hogy rákkal küzd, majd hosszabb időre eltűnt a nyilvánosság elől, hogy gyógyulására koncentráljon. Szeptember elején újabb videóval tudatta rajongóival, hogy véget ért a kemoterápiás kezelése és legyőzte a rákot, a magazin szerint ekkor döntötte el, hogy kibékíti férjét és annak öccsét.

Nagyon zavarja Katalint, hogy Vilmos és Harry még mindig nem beszélnek egymással, így saját kezébe vette az irányítást. Úgy érzi, túl régóta tart a viszály közöttük és itt az idő, hogy végre testvérként viselkedjenek. Szerinte még van arra esély, hogy helyrehozzák a kapcsolatukat

– mondta a királyi családhoz közel álló forrás. Hozzátette, hogy Katalin felépülése miatt is fontos, hogy a két testvér kibéküljön, hiszen szeretne minden stresszt kiirtani az életéből. A nevét elhallgató forrás azt is elárulta, hogy Katalin a betegsége idején olyan könyveket olvasott, melyek az elfojtott érzelmek miatt kialakult fizikai betegségekről szólnak.

Az emberi halandósággal való szembesülés megváltoztatja az embert. Katalin ráeszmélt, hogy mennyire értékes az élet és, hogy nem érdemes a drága időt a múlton való rágódásra pazarolni.


A figyelmetekbe ajánljuk