Vilmos herceg és Harry

Megvan, mikor beszélhetett utoljára egymással Vilmos és Harry herceg

Már régóta nem ápol jó kapcsolatot egymással a brit királyi család testvérpárja, ugyanis a hírek szerint Vilmos és Harry herceg jó ideje nem keresik egymás társaságát. Most kiderült, melyik lehetett az utolsó fontos esemény, amelyen beszélgetésbe elegyedtek.



Nemrég megírtuk, hogy Harry herceg milyen jó kívánságokat küldött Vilmos herceg felesége, Katalin hercegné felé, idén márciusban bejelentette, hogy rákkal diagnosztizálták. Ennek ellenére az IN magazin szerint nagyon úgy néz ki, hogy Vilmos és Harry nem beszéltek egymással II. Erzsébet királynő temetése óta, melyre 2022 szeptemberében került sor. Egy királyi tudósító, Cameron Walker szerint akkor sem folytattak hosszabb társalgást.

A brit kir\u00e1lyi csal\u00e1d tagjai: Katalin hercegn\u00e9, Vilmos herceg, Harry herceg, Meghan Markle

A brit királyi család tagjai: Katalin hercegné, Vilmos herceg, Harry herceg, Meghan Markle

Fotó: Chris Jackson/Getty Images

Úgy tudjuk, utoljára a királynő temetésekor beszéltek egymással, és akkor is csak nagyon röviden. Tudom, hogy akárhányszor beszélek Vilmos herceghez közel álló emberekkel, a sorompók felemelkednek, amikor megemlítem bátyját, Sussex hercegét. Nem állnak szóba egymással

– fejtette ki a GB News műsorában.

A királynő halála után gyakrabban lehetett nyilvánosan együtt látni Vilmost és Harryt, akik mindig feleségeik, Katalon hercegné és Meghan Markle mellett jelentek meg. Ez amiatt is érdekes, hiszen mióta Harry 2020-ban lemondott királyi címéről és az azzal járó feladatokról, szinte alig lehetett a testvérpárt együtt látni, pláne miután Harry és felesége az Egyesült Királyságból Kaliforniába költöztek. Valószínűleg az Oprah-val készült interjú és a Netflixen látható dokumentumfilm sem segített a kapcsolatuk helyreállításában.

A brit kir\u00e1lyi csal\u00e1d tagjai: Vilmos herceg, Katalin hercegn\u00e9,  Harry herceg, Meghan Markle

A brit királyi család tagjai: Vilmos herceg, Katalin hercegné, Harry herceg, Meghan Markle

Fotó: Kirsty O'Connor - WPA Pool/Getty Images

Emlékezetes pillanat volt, amikor a két pár Windsorban sétált, miközben fogadta a tömeg részvétnyilvánítását és ajándékát. Egy testbeszéd-szakértő, Judi James szerint a látszat ellenére valójában nagyon fagyos volt a hangulat közöttük, amit nonverbális jelzéseikből állapított meg.

4 kulcsfontosságú testbeszédbeli viselkedésmód közeli elemzése azt sugallja, hogy ezalatt a 40 perc alatt borzalmas feszültség volt a két párban, akiket a gyász egyesített, de a harag és a neheztelés visszavonhatatlanul szétválasztott.

Legutóbb Vilmos elutasította, hogy találkozzon Harryvel, amikor májusban hazalátogatott, ahogyan Károly király is tette.

A figyelmetekbe ajánljuk