Kate Middleton és Harry herceg
Fotó: Getty Images

Harry összefutott Katalin hercegnével, örömében még egy cetlin is üzent neki

Katalin hercegné betegsége miatt csak ritkán jelenik meg nyilvános eseményeken, ám néhány hete úgy döntött, megnézi a wimbledoni teniszbajnokság döntőjét, ahol összefutott sógorával, Harry herceggel. A jelek szerint nagy volt az öröm, mikor meglátták egymást, ami azért is bír nagy jelentőséggel, hiszen Harry és testvére, Vilmos herceg kapcsolata a hírek szerint megromlott, miután 2020-ban lemondott a királyi trónról és az azzal járó összes kötelességéről.


A Marie Claire információ szerintHarry herceg nagyon boldog volt, hogy találkozhatott sógorával a wimbledoni teniszdöntőn, sőt még jó kívánságokat is küldött Katalinnak, aki jelenleg is orvosi kezelés alatt áll, miután idén rákkal diagnosztizálták. A magazin informátora szerint Harry szeme felcsillant, amikor meglátta Katalint a nézőtéren és annak is örült, hogy milyen egészségesen néz ki. Úgy döntött, küld neki egy kézzel írt cetlit, amelyben minden jót kívánt neki és kifejezte örömét, hogy látja Katalint, ahogy ellátja királyi feladatait, melyet a betegsége előtt is szenvedéllyel tett.

Katalin hercegn\u00e9 a wimbledoni teniszbajnoks\u00e1gon

Fotó: Getty Images

A jelek szerint Harry mindent megtenne, hogy újra jó kapcsolatot ápolhasson Vilmos herceggel és Katalin hercegnével, az informátor szerint ez egy kiváló alkalom, hogy elkezdjenek újra közeledni egymás felé.

Annak ellenére, hogy a jelenlegi helyzet kínosan érinti mindannyiukat, Harry és Vilmos is úgy érzi, hamarosan végre pontot tehetnek az ügyre és eláshatják a csatabárdot. Harryt megviselte, hogy ennyire megromlott a kapcsolatuk, nem akarta elhinni, hogy a királyi kötelességekről való lemondása miatt hidegültek el egymástól, de mindent megtenne azért, hogy újra szent legyen a béke

– mondta a magazin informátora.

Még több érdekesség a királyi családról! 5+1 sztár, akiket rokoni kapcsolat fűz a királyi családhoz

Miután Katalin hercegné pár hónappal ezelőtt nyilvánosan bejelentette, hogy súlyos betegségben szenved, Harry és Meghan Markle nyilatkozatban kívánt neki jobbulást és mihamarabbi felépülést. A magazin szerint a két testvérnek még mindig van mit dolgoznia a kapcsolatukon, ugyanis mikor Harry legutoljára az Egyesült Királyságban járt, gyakorlatilag senkivel sem találkozhatott a királyi családból.

A figyelmetekbe ajánljuk