Vilmos herceg és Katalin hercegné
Fotó: Chris Jackson/Getty Images

Vilmos herceg ezért nem jegyezte el sokáig Katalint

Vilmos herceg nem siette el a döntést, de jó oka volt rá.


Rengeteg előnye lehet annak, ha valaki királyi családtag – a csodálatos báli ruhák, a kastélyok, az ügyeletes séfek –, de bizonyára vannak hátrányai is, a magánélet megszűnésétől kezdve a követendő szabályokon át a rettegett pletykaözönig. Ez az, amit Katalin hercegné is megtapasztalt, mióta csatlakozott a családhoz. Bennfentesek szerint pedig éppen ezen aggodalmak miatt várt Vilmos herceg olyan sokáig a lánykéréssel – számolt be róla a Marie Claire.

Olvasd el ezt is! „Mint egy Jane Austen-regény” − Vilmos és Katalin veszekedéseiről mesélt egy bennfentes

A walesi herceg a pár 2010-es eljegyzési interjújában nyíltan beszélt a helyzetről, és kifejtette, hogy lehetőséget akart adni leendő menyasszonyának, hogy esetlegesen visszalépjen a királyi életből.

Vilmos fel akarta nyitni Katalin és a Middleton család szemét arra, hogy mibe sétálnak bele:

Tényleg biztos akartam lenni abban, hogy a legjobb, mondhatni, útmutatást és esélyt kapják arra, hogy lássák, milyen volt vagy milyen az élet a családban. Ezért vártam ilyen sokáig, mert meg akartam adni neki az esélyt, hogy megtapasztalja, és hogy visszaléphessen, ha túl sok neki.

Getty Images

Vilmos herceg döntéséről Katalin a következőket mondta:

Természetesen nagyon örülök, hogy volt időm fejlődni és jobban megérteni magamat is. Szóval remélhetőleg jó munkát fogok végezni

Úgy tűnik, Vilmos hercegnek igaza volt. Tizenhárom évvel később a herceg és a hercegné nemcsak boldog házasságban élnek három gyermekükkel, hanem a királyi család megmentését is nekik tulajdonítják.

A figyelmetekbe ajánljuk