Katalin hercegné és Vilmos herceg megöleli egymást
Fotó: GettyImages

A testbeszéd-szakértő szerint izzik a szerelem Vilmos és Katalin között

A brit királyi család tagjai számára számos szabályt kell betartaniuk – különösen, ha hivatalos eseményekről van szó. Ezzel persze 2023-ban már nem mindig törődnek, Katalin és Vilmos például rendszeresen megszegik a protokollt, ha egy kis romantikázásról van szó.



Igen, egy kicsit sem túloztunk, létezik ugyanis az a szabály, mely szerint nem szabad túlzottan kimutatniuk a nyilvánosság előtt az érzelmeiket. Vagyis a nyilvános csókolózás vagy kézfogás kifejezetten szabálysértőnek számít.

Ez is olvasd el: Vilmos és Katalin ezért nem fogják meg soha egymás kezét a nyilvánosság előtt

Persze Vilmos és Katalin sem szeret feltétlenül tilosban járni, megvan a maguk kis technikájuk arra, hogyan mutassák ki egymás iránti szeretetüket.

Judi James testbeszéd-szakértő szerint a herceg és a hercegné magánemberek, és megtartják maguknak a magánéletüket, de amikor gyengédséget mutatnak, egyből bevonzák a rajongók figyelmét.

Tulajdonképpen izzik közöttük a levegő, és ezt csak az nem veszi észre, aki nem akarja.

Vilmos \u00e9s Katalin a koron\u00e1z\u00e1si \u00fcnneps\u00e9gen, 2023-ban

Fotó: GettyImages

Továbbá az Expressnek kifejtette a szakértő:

Vilmosra és Katalinra házasságkötésük óta jellemzőek a romantikus gesztusok. Láthatjuk, hogy romantikus és szerelmes a pár, de sosem engedik, hogy a közös testbeszéd rituáléi annyira intimek legyenek, hogy teljesen kizárják a nézőt.

Ez is érdekelhet: Újabb trónörökös a láthatáron: jön a negyedik baba Vilmoséknál?

Bár a pár nyilvánosan nem fogja egymás kezét, a nyilvánosság előtti gyengéd pillanataik a kettőjük között húzódó szoros kötelékükre utalnak James szerint:

A finomság elengedhetetlen a nyilvános szerepükhöz, és királyi család tagjaiként jeleket adnak arról, hogy erős pár, de egy egyenletes, stabil érzelmi irányt tartanak fenn, nem pedig a szenvedélyes magasságok és mélypontok szappanoperáját.

Amikor turnékon és látogatásokon belépnek egymás személyes terébe, különösen Vilmos, úgy tűnik, nem tudja elkerülni, hogy ne szegje meg a távolságtartást kisebb gesztusaival.

Amiből a szakértő szerint az mutatkozik meg, hogy a walesi herceg az a vágy motiválja, hogy még közelebb kerüljön szeretett hercegnéjéhez.

Forrás: Marieclaire

A figyelmetekbe ajánljuk