Vilmos herceg és Katalin hercegné
Fotó: Chris Jackson/Getty Images

Újabb trónörökös a láthatáron: jön a negyedik baba Vilmoséknál?

Vége a találgatásoknak egyszer s mindenkorra.


A walesi herceg és hercegné ezen a hétvégén ünnepli házassági évfordulóját: a pár tizenkét éve mondta ki a boldogító igent Westminster apátságban. A házaspárnak három gyermeke született, György, Sarolta és Lajos. A család mindig is nagyon népszerű volt a királyi rajongók körében, akik szívesen hallanak a kis királyi családtagokról, legyen szó bármilyen történésről.

Ez is érdekelhet:Vilmos és Katalin ezért nem fogják meg soha egymás kezét a nyilvánosság előtt

Vilmost és Katalint gyakran kérdezik arról, hogy tervezik-e családjuk bővítését, és az évek során többször is nyilatkoztak arról, hogy szeretnének-e még több gyermeket. Tavaly pedig egy koppenhágai útja során a hercegné bevallotta, hogy mindig elérzékenyül, amikor a hivatalos kirándulásokon babákat lát.

Vilmos mindig aggódik, amikor egyévesnél fiatalabbakkal találkozom. Ilyenkor mindig úgy jövök haza, hogy azt mondom, legyen még egy

– mondta viccelődve.

A hét elején a maidenheadi Baby Bankban tett látogatása során pedig kiderült, hogy a párnak lesz-e még gyermeke, ezzel egyszer s mindenkorra el is intézte a találgatásokat.

A Baby Bank vezérigazgatója, Rebecca Mistry viccelődve megjegyezte, hogy az emberek mindig elolvadnak, amikor meglátják a mini ruhákat:

Én viszont rájuk nézek, és azt gondolom, hogy nem akarok még egyszer átmenni ezen.

A kijelentésre pedig kuncogva reagált Katalin is:

Én is eleget csináltam, és úgy érzem felhagytam vele!

(Marie Claire)

A figyelmetekbe ajánljuk