Katalin, Vilmos, Harry és Meghan.
Getty Images

Vajon Katalin és Meghan kibékülnek egymással? A szakértők ezt jósolják

Egyes királyi szakértők nemrég azon elmélkedtek, hogy vajon rendbe lehet-e még hozni a Katalin és Meghan közötti viszonyt, a jóslatok azonban enyhén szólva sem optimisták.


Harry és Meghan a 2020-as kiválásuk óta nem kímélték a királyi családot: a hírhedt Oprah-interjútól kezdve a herceg memoárjáig számos helyen beszéltek a Royal Family-n belüli konfliktusokról – ami a rokonoknak érthető módon nagyon nem tetszett.

A hírek szerint Katalin a legmérgesebb Sussexékre, akinek már Harryék elszakadása előtt komoly konfliktusai voltak Meghannal – írja a Marie Claire UK.

Ez is érdekelhet: Kiderült Katalin hercegné titkos álneve

Egy szó, mint száz: Harryék jelenleg minden tekintetben nagyon messze vannak a család többi részétől, és a dolgok mostani állása szerint ez nem is nagyon fog változni a közeljövőben.

Néhány szakértő nemrég azonban azt fejtegette, hogy lehet-e még esély arra, hogy Vilmosék és Harryék viszonya rendeződjön.

Néhány dolog, amit Harry és Meghan mondott, különösen Katalinról, annyira személyes volt, hogy évekbe telne, mire begyógyulnak a sérelmek, mert olyan nagy a kár, amit okoztak

– mondta Duncan Larcombe a New! magazinnak.

Egy másik bennfentes szintén úgy vélekedett, hogy a két nő kapcsolata is mélyponton van, de a testvérek közötti viszony is borzalmas.

A szakadék mélyebb, mint valaha, és a testvérek kapcsolata is szörnyű

– nyilatkozta Richard Fitzwilliams királyi szakértő a Daily Express US-nek.


A figyelmetekbe ajánljuk