Katalin és Lajos.
Max Mumby/Indigo/Getty Images

Katalinék wimbledoni luxuspáholyában bárki szívesen végignézne egy teniszmeccset

Köztudott, hogy Katalin hercegné imádja a wimbledoni tenisztornát, hiszen hosszú évek óta minden évben kijár a verseny különböző mérkőzéseire. Sőt, a szervezők neki, illetve a legjelesebb vendégeknek egy különleges VIP-helyiséget is fenntart.


Katalin odavan a teniszért, ezen belül is Wimbledon a kedvence. Nemrégiben például arról szóltak a hírek, hogy a verseny előtti bemutatóesemény során véletlenül az egyik fontos játékszabályt is megszegte, ami miatt még Roger Federer is kérdően nézett rá.

Ez is érdekelhet: Amíg Harryék botrányaitól hangos a sajtó, Katalin belülről reformálja meg a monarchiát

Wimbledon nagyon is része volt a felnőtté válásomnak. Ez az angol nyár egyik legfontosabb része, és szerintem nagyon inspirálja a fiatalokat. Engem is inspirált, amikor fiatalabb voltam, hogy belekezdjek a játékba. Ez sem változott, szerintem ez az, ami annyira csodálatos

– emlékezett vissza a hercegné egy korábbi interjúban.

A tenisz mellett azonban sokakat a wimbledoni királyi páholy, a Royal Box tart lázban, ami a beszámolók szerint minden igényt kielégít.

A szakértők szerint a Royal Box tele van különböző különleges ajándéktáskákkal és egyéb ajándékokkal, lenyűgöző délutáni teával, illetve számos TV is be van építve, hogy a többi pályán zajló meccseket is lehessen követni.

Külön érdekesség, hogy a gondosan elzárt páholy egyes részleteiről a legendás futballista, David Beckham rántotta le véletlenül a leplet, amikor készített egy szelfit az anyukájával.

Forrás: Marie Claire UK


A figyelmetekbe ajánljuk