Katalin hercegné.
Getty Images

Amíg Harryék botrányaitól hangos a sajtó, Katalin belülről reformálja meg a monarchiát

Katalinról idáig is tudni lehetett, hogy ő a királyi család jolly jokere, de egy szakértő szerint a hercegné szabályosan megreformálná a monarchiát.


Katalinnak kis túlzással minden mozdulata címlapra kerül, ami nem meglepő, hiszen rendkívül népszerű a rajongók körében.

A legtöbb hírt azonban a hercegné monarchiához való hozzáállása generálja, mivel kifejezetten lazán kezeli a királyi szabályokat, sőt egyes bennfentesek azt állítják, hogy Katalin egy „titkos radikális".

Daniele Elser királyi szakértő elmondta, hogy a közvélemény folyton Harryékről és a botrányaikról beszél, de valójában Katalin lehet az orrunk előtt lévő „titkos radikális".

Ez is érdekelhet: Vilmos herceg féltékeny lehet Katalin sikerére?

A királyi szakértő szerint a walesi hercegné a közösségi médiát használja fel arra, hogy magát és a családját egy 21. századibb köntösben mutassa be, ami egy eltérő taktika ahhoz képest, amit Harryék alkalmaznak a botránykönyvvel és a dokumentumfilmmel.

Emellett a szakértő kifejezetten okos döntésnek könyvelte el azt is, hogy Katalin ragaszkodik ahhoz, hogy ő készítse el a gyermekei hivatalos fényképeit.

Lényegében Vilmos és Katalin a korábbi, merev pózolt képekből álló rendjét valami sokkal felforgatóbb és csendesen radikálisabb vonal váltotta fel. Ne tévesszen meg senkit. Ez nem véletlen, vagy valami ügyetlen, kapaszkodó trükk, amivel a fiatalabbakat akarják megszólítani. Vilmos és Katalin közösségi média átalakulása egy sokkal jelentősebb intellektuális változást jelképez a trón felé vezető útjuk során. Lényegében arról van szó, hogy arra pozicionálják magukat, hogy uralkodni fognak – méghozzá úgy, hogy örökre megváltoztatják a monarchiát

– fejtette ki Elser.

Forrás: Marie Claire UK


A figyelmetekbe ajánljuk