Katalin hercegné 2022. december 6-án
Fotó: Victoria Jones - Pool/Getty Images

​A szakértők szerint ebből látszik, hogy Katalin készen áll arra, hogy királyné legyen

Vilmos herceg és Katalin hercegné a világ legtöbbet emlegetett családja, életük minden percéről vírusszerűen cikkeznek.


Mostanában Katalin az, akiről szárnyalnak a hírek: rokonszenvessége és népszerűsége megnyugtatta az embereket, hogy biztos kezekben lesznek, ha ő és Vilmos herceg király és királyné lesz.

Ez is érdekelhet: Tom Cruise repülővel küldött tortát Vilmosnak és Katalinnak

A pár mindig is arról volt híres, hogy széttépi a királyi szabálykönyvet és megszegi a protokollt, ha az a köz érdeke, és ez évek során csodát tett a népszerűségükkel. A királyi források szerint pedig mindez folytatódni fog, amikor egy nap majd ők kerülnek trónra.

Sőt, az egyik forrás szerint Katalin már most készen áll arra, hogy királyné legyen − és amikor ez megtörténik, magára vállalja majd, hogy megváltoztat néhány elavult szabályt.

Ha tovább olvasnál: Vilmos és Katalin ezért nem fogják meg soha egymás kezét

Katalin hercegn\u00e9 2022. december 25-\u00e9n

Fotó: Getty Images/Stephen Pond

Régebben soha nem lehetett őt látni eseményeken Vilmos nélkül, de most már sok hivatalos eseményen egyedül vesz részt, ami annak a jele, hogy készen áll arra, hogy királyné legyen. A közösségi médiában is erősen jelen van, és már kényelmessé vált számára a tévéinterjúk és a virtuális beszélgetések vállalása

− magyarázta egy forrás az Us Weeklynek.

Katalint a férjének, Vilmos hercegnek nyújtott támogató szerepe miatt is a leendő királynőnek tulajdonítják, akit az elmúlt évek királyi vitáiban „erős oszlopként" emlegetnek.

Katalin természetes vezető, aki csodálatos képességgel rendelkezik ahhoz, hogy még a legnagyobb kihívást jelentő helyzetekben is higgadt maradjon. Hozzászokott, hogy minden szem rá szegeződik. A Vilmossal kötött szilárd házasságuk is segíti őt. A nehéz időkben egymásra támaszkodnak, és megbeszélik a problémáikat

− tette hozzá egy másik forrás az Us Weeklynek.

Forrás: Marie Claire


A figyelmetekbe ajánljuk