Katalin hercegné.
Getty Images

Sokáig aggódtak, hogy Katalin úgy jár majd, mint Diána hercegné

Ettől féltették a walesi hercegnét.


Persze, a királyi család rendelkezik néhány menő privilégiummal, a divat, a hercegek, a tiarák, a kastélyok, de határozottan megvannak a hátrányai is. A magánélet megszűnésétől és a rettegett pletykaáradattól a normális élettől való elszigeteltségig.

Ezt senki sem tudhatja jobban, mint Katalin walesi hercegné, akit nemzeti kincsnek tekintenek a britek, és paparazzók első számú kedvence, mióta csatlakozott a királyi családhoz.

Ez is érdekelhet: Az egykori bizalmas szerint Diána nagyon büszke lenne Katalin hercegnére

Katalin ma már a királyi család egyik legnépszerűbb tagja. Sokan neki köszönik, hogy az elmúlt pár év botrányos időszakában összetartotta a királyi családot. Azonban egyes királyi források szerint egykor attól tartottak, hogy ugyanarra az útra fog lépni, mint Diána hercegné – írja a Marie Claire.

Katalin hercegn\u00e9 \u00e9s Vilmos herceg Fotó: Getty Imgages/Samir Hussein/WireImage

Sőt, a hírek szerint a palotának eltökélt szándéka volt, hogy ne ismétlődjön meg Diána helyzete, amikor a nyolcvanas évek elején a szívek királynője megérkezett a családba elszakadt a családjától, és elszigetelve és magányosan élt.

Azt hiszem, a palotában nagyon is érzik a hibákat, és tanulni akarnak a múltból. Nem akartak olyan királyi menyasszonyt, aki elszigeteltnek és magányosnak, a családjától elszakítottnak és szerencsétlennek érzi magát. Mert ez korábban megtörtént, és nem akarták, hogy újra elkövessék azt a hibát, amit Diánával

– magyarázta Katie Nicholl királyi szakértő, majd hozzátette:

Katalinnak a lehető legkényelmesebben kellett beházasodnia a családba. És egyszerűen nem hiszem, hogy Vilmos kockáztatni akart volna, úgy értem, imádja a Middletonokat. Nagyon szoros a kapcsolata Michaellel és Carole-lal, így azt sem akarta, hogy ők háttérbe szoruljanak, amint Katalint elveszi.


A figyelmetekbe ajánljuk