Károly és Harry.
Matt Dunham - WPA Pool/Getty Images

Egy bennfentes szerint Károly valójában ezt gondolja Harryről

Az elmúlt hónapok hírei szinte kizárólag Harryről, és a herceg királyi családhoz való viszonyulásáról szóltak. Károly a nyilvánosság előtt szinte egyáltalán nem beszél a botrányról, de egy bennfentes szerint a színfalak mögött megviseli a őt a konfliktus.


Harry enyhén szólva sem lett a királyi rajongók kedvence: a herceg 2020-ban a feleségével, Meghan Markle-el együtt nyilvánosan szakított a családdal, egy évvel később pedig a pár „leleplező interjút” adott Oprahnak.

Ezután jött a történet legdurvább része, hiszen a kisebbik testvér 2022-ben többek között egy dokusorozatban, illetve egy memoárban borította ki a royal family szennyesét.

Ez is érdekelhet: Károly király ettől a hibától akarja megóvni unokáit

Az, hogy Harry vajon megjelenik-e Károly koronázásán, hónapokig foglalkoztatta a nagyérdeműt. Miután kiderült, hogy igen, a fanokat az tartotta leginkább lázban, hogy a várva várt apa-fiú találkozó létrejön-e.

Erre azonban nem került sor, sőt Harry múlt heti londoni látogatása során sem tudott összefutni Károllyal, amikor a Daily Mirror kiadója elleni per miatt érkezett a brit fővárosba.

Ebből is jól látszik, hogy a páros viszonya enyhén szólva sem a legkedvezőbb. Károly mindebből semmit nem kommunikál a nagyközönség felé, most azonban egy bennfentes azt mondta a The Timesnak, hogy a király „frusztrált" legkisebb fia viselkedése miatt.

A király minden alkalommal felhozza Harryt, amikor csak találkozunk. Nem hiszem, hogy túlléptünk a szomorúságon és a zavarodottságon, de egy kicsit több a frusztráció a viselkedése miatt, mert ez csak így megy tovább

– nyilatkozta a forrás.

Károly június 17-én, szombaton ünnepli hivatalos „királyi születésnapját”, a királyi család pedig ennek apropóján összegyűlik az éves Trooping the Colour nevű parádéra. Arról azonban nincs információ, hogy Harry kapott-e meghívást a hétvégi londoni eseményre.

Forrás: Marie Claire UK


A figyelmetekbe ajánljuk