Károly király és lajos herceg

Károly király ettől a hibától akarja megóvni unokáit

Az uralkodó mindent megtesz az unokáiért.


Károly király imádja az unokáit ezt az is bizonyítja, hogy a 9 éves György herceget a díszpolgárok közé fogadta a nemrégiben tartott koronázásán. A király közeli viszonyban van Vilmos herceg három gyerekével, Györggyel, Saroltával és Lajossal, ám Harry gyermekeit Archie-t és Lilibet-t nem igazán látja a szüleikkel való nehéz kapcsolata miatt, akik most Kaliforniában élnek.

Ez is érdekelhet: Mindenki ugyanazt gondolja Károly király gyerekkori képéről

Sok szakértő szerint a Király nagyon szomorú a távolság miatt, ami közte és legfiatalabb unokái között van.Mint rajongó nagypapa, Károly király több mint valószínű, hogy azt szeretné, ha minden unokájának a lehető legkönnyebb élete lenne, és hogy elkerüljék azokat a nehézségeket, amelyeket ő maga is átélt élete során.

K\u00e1roly kir\u00e1ly \u00e9s lajos herceg

Getty Images

Azt hiszem, Károly király nagyon szeretné, ha az unokái nem követnék el azokat a hibákat, amiket ő maga is elkövetett, különösen a szívügyek terén. Szerintem azt akarja elérni, hogy az unokák minél normálisabb módon nőjenek fel. És ne féljenek az érzelmeiktől, illetve akiknek van elég önbizalmuk ahhoz, hogy azt vegyék feleségül, akit akarnak.

– állította Chandrika Kaul, a St Andrews Egyetem modern történelem professzora.

Kaul professzor megjegyzései feltehetően a király és a néhai Diána hercegné nehéz házasságára utal.

Bár talán soha nem tudjuk meg a pontos igazságot arról, hogy mi történt a színfalak mögött, azt a házasságot lényegében „elrendezettnek" nevezték, és sok királyi rajongó úgy véli, hogy Károlyt bizonyos mértékig kényszerítették, hogy feleségül vegye a fiatal Diánát.

(Marie Claire)


A figyelmetekbe ajánljuk