Károly király.
Getty Images

Mindenki ugyanazt gondolja Károly király gyerekkori képéről

A királyi rajongók lázba jöttek, miután kiszúrták Károly király és Kamilla királyné múlt vasárnapi Instagram-posztját.


A poszt az anyák napját volt hivatott megünnepelni, és egy olyan fotót tartalmazott, amelyen a néhai II. Erzsébet királynő Károly herceget tartja a kezében, aki a szóban forgó felvételen körülbelül egy-két évesnek tűnik. A második fotón Kamilla már felnőttként pózolt néhai édesanyjával, Rosalind Shanddel.

A királyi pár a fotókhoz ezt a képaláírást csatolta:

Minden anyának mindenhol, és azoknak, akiknek ma talán hiányzik az anyukájuk, gondolunk rátok, és különleges anyák napját kívánunk.

Ez is érdekelhet: Királyi bosszú? Egy szakértő szerint Károly büntetésből lakoltatta ki Harryéket

Fontos megjegyezni, hogy Nagy-Britanniában jóval hamarabb – általában márciusban – ünneplik az anyák napját, mint nálunk.

Bár az emberek értékelték a posztot, leginkább a kis Károly királyra koncentráltak, pontosabban arra, hogy mennyire hasonlít a kisebbik fiára, Harry hercegre ezen a régi fotón. A képen a haja mintha vöröses árnyalatú lenne, de az arcvonásaik tekintetében is látványos a hasonlóság.

Észrevette valaki, hogy mennyire hasonlít a király ezen a képen Harryre?

– írta egy kommentelő.

Én Harry-t látom ezen a képen

– írta valaki más.

Harry kapcsolata a brit királyi családdal látványosan megromlott, amióta ő és Meghan Markle 2020-ban kivonultak a királyi családból, emellett a pár dokusorozata, és a herceg memoárja is csak rontott a helyzeten.

Forrás: Marie Claire UK

el\u0151fizet\u00e9s

NYEREMÉNYJÁTÉK! Fizess elő most a Hamu és Gyémánt magazinra, és legyen tied nyereménykönyveink egyike, vagy egy 2 főre, 2 éjszakára szóló wellnesshétvége a harkányi Dráva Hotelbe! Az előfizetői oldal eléréséhez kattints IDE, a játékszabályt pedig erre linkre kattintva éred el!


A figyelmetekbe ajánljuk