Harry herceg.
Getty Images

Károly ritkán látott mostohafia gúnyosan odaszúrt Harrynek – ez az oka

Tom Parker Bowles cáfolja Harry herceg azon állításait, miszerint Kamilla veszélyes lenne, és hosszú távra akart volna „játszani”.


Kamilla fia visszavágott Harry azon kijelentéseiért, amelyek szerint édesanyja a kivárásra játszott, hogy királynő legyen – mondván, a királyné „csak hozzáment ahhoz, akit szeretett".

Tom Parker Bowles, a The News Agents podcastban kitartott amellett az álláspont mellett, hogy az édesanyját az érzelmei vezérelték.

Hozzáment ahhoz, akit szeretett, és ez történt

– mondta Bowles.

A férfi megjegyzései azonban alaposan szembe mennek mostohatestvére, Harry herceg állításaival, aki Tartalék című önéletrajzi könyvében „veszélyesnek" bélyegezte Kamillát.

Ez is érdekelhet: A pletykákkal ellentétben Harry nem térden állva kért bocsánatot apjától

Arra a kérdésre, hogy édesanyja szorong-e a májusi koronázás előtt, Parker Bowles azt mondta a műsorvezetőknek, hogy Kamilla „szerepe nehéz", de „soha nem panaszkodott".

Parker Bowles emellett dicsérte a királyt és a királynét:

Szerintem elképesztően jól csinálják. Szerintem Károly király egy jó, kedves, intelligens ember, aki mélyen törődik a szerepével, legyen ő akár walesi herceg, akár király.

Arra a kérdésre, hogy nem furcsa-e Kamillára úgy gondolni, mint „a királynéra", Parker Bowles ezt mondta:

Nem igazán, mert ő még mindig az anyánk marad. Azt mondom, hogy „a miénk", de nem a királyi „mi", hanem a nővérem és az én nevemben beszélek. Ő a mi anyánk.

Parker Bowlest megkérdezték, hogy volt-e némi pánik amiatt, hogy nem lehetett tudni, hogy Harry és Sussex hercegnéje részt vesznek-e a koronázáson, amire kissé gúnyosan ezt válaszolta:

Egyáltalán semmi közöm hozzá, bár megkérdeztem a szervezőktől, hogy Harry Kane (az angol futball-válogatott kapitánya – a szerk.) ott lesz-e Anglia kapitányaként...

Az interjú óta azonban kiderült, hogy a herceg az Egyesült Államokból repül a királyi eseményre, bár felesége, Meghan Markle Kaliforniában marad.

Forrás: Mirror


A figyelmetekbe ajánljuk