Harry herceg
Karwai Tang/WireImage/Getty Images

A pletykákkal ellentétben Harry nem térden állva kért bocsánatot apjától

Harry herceg elfogadta Károly király meghívását a május 6-i koronázásra, ez azonban nem jelenti azt, hogy egyhamar kibékülne a királyi családdal.


Bár a sussexi herceg egyértelműen kijelentette, hogy a jövőben szeretné helyreállítani a kapcsolatát az apjával és a testvérével, azt is elmondta, hogy szeretné, ha ők tennék meg az első lépést. Ezért nem valószínű, hogy bocsánatot kért volna például a Spare című memoárjában tett néhány megnyilatkozásáért.

Ez is érdekelhet:Hivatalos: Harry herceg is részt vesz apja koronázásán

Szerintem nagyon pozitív, hogy a megbékélésnek vannak zöld ágai, nem hiszem, hogy azt kellene gondolnunk, hogy Harry térdre rogyott a telefonban, és bocsánatot kért

– állította Emily Andrews királyi kommentátor, majd hozzátette:

Beszélgetést folytattak a koronázásról, és Harry kegyesen elfogadta, miután az emberei beszéltek a Buckingham-palota embereivel arról, hogy milyen kövezkezményekkel járna az, ha nem jelenne meg az eseményen.

A családi kapcsolat szempontjából jó dolog, hogy a herceg ott lesz a koronázáson – bár Meghan Markle nélkül –, de összességében nem várhatjuk el ettől a helyzettől, hogy minden rendbe jöjjön közöttük, különösen azért nem, mert Harry a hírek szerint csak villámlátogatást tervez.

Az is kiderült, hogy bár Harry beszélt Károly herceggel a koronázás előtt, testvérével, Vilmos herceggel nem lépett kapcsolatba.

Olvasd el ezt is!Megható módon tisztelgett nagymamája élete előtt Harry herceg

Ingrid Seward, a Royal szerkesztője a The Sunnak a következőképpen nyilatkozott:

Örülök, hogy beszélt az apjával, ami megkönnyítette a közeledéshez vezető utat. Károly üdvözölni fogja a fiát. Szerintem a Vilmossal való kapcsolata egy másik időre szól.

Sajnos a két testvér kapcsolata az elmúlt években többször is zátonyra futott, és egyelőre nem tudni, hogyan és képesek lesznek-e helyrehozni a dolgokat.

A figyelmetekbe ajánljuk