Egy könyv a karácsonyi díszek mellett.

Illusztráció.

Fókuszban az ünnepi sztorik! 4 remek karácsonyi könyv, amit mindenképp érdemes elolvasni

Nincs karácsony jó könyv nélkül! Az ünnepi készülődés közepette az ember szívesen olvasgat olyan izgalmas ünnepi történeteket, amelyek megmelengethetik a szívét. Az alábbi cikkben négy olyan remek karácsonyi könyvet mutatunk be, amit mindenképp érdemes elolvasni!


J.R.R. Tolkien: Karácsonyi levelek

J. R. R. Tolkien, a híres angol író, aki olyan zseniális fantasy könyveket adott nekünk, mint A hobbit és A Gyűrűk Ura, az egyik legjobb karácsonyi könyv szerzője is egyben.

A Tolkien-rajongók imádni fogják a művet, amely az író gyermekeinek írt ünnepi leveleket tartalmazza. Merülj el Tolkien Északi-sarkán, ahol mindent a Télapó tud a legjobban, a rénszarvasok és a jegesmedvék pedig vidám csínytevéseket okoznak.

Charles Dickens: Karácsonyi ének

A Karácsonyi ének nem véletlenül számít klasszikusnak! Számtalan feldolgozás született belőle, de Dickens eredeti, 1843-as könyve Ebenezer Scroogeról, a négy szellemmel való találkozásáról és az ebből fakadó kalandokról megérdemli, hogy előkelő helyet foglaljon el a legjobb karácsonyi könyvek listáján – és általában véve a legjobb rövid könyvek között.

Agatha Christie: Poirot karácsonya

Ki ne szeretné a jó ünnepi krimiket! A legendás Agatha Christie 1938-as krimijében egy idős férfi karácsonyra meghívja birtokára kissé elhidegült családját, ám a főhős a szenteste végére meghal. Itt az ideje, hogy a mesterdetektív Hercule Poirot megfejtse ezt a karácsonyi ügyet!

Jenny Bayliss: Egy decemberi nap

Ebben a 2018-as bestsellerben életre kel a karácsonyi romantika. Az Egy decemberi nap című könyvben Laurie összefut egy idegennel egy buszmegállóban, és azonnal megérzi, hogy ez a férfi lesz élete párja.

A következő évben a lány átkutatja a várost, de sehol sem találja a fiút, azonban egy karácsonyi partin meglátja a hőn áhított idegent, aki történetesen a legjobb barátnőjével randizik.


A figyelmetekbe ajánljuk